«Κοντά στην απόκτηση του Φαντιγκά ο Ολυμπιακός»

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2022

Οι φήμες και τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν. Τελευταία είδηση που έρχεται από τη Γαλλία και αφορά τον Ολυμπιακό, αφορά τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με τα γαλλικά δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του 20χρονου μεσοεπιθετικού, οποίος ήταν ένα μελλοντικό πρότζεκτ για τους Παριζιάνους που δεν βγήκε.

Το συμβόλαιο του Φαντιγκά λήγει το καλοκαίρι και ο μάνατζέρ του ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, σε περίπτωση που αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό θα είναι μια καλή μεταγραφή πάνω στα δεδομένα που κινείται τα τελευταία χρόνια από τη γαλλική αγορά.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής έχει περάσει ιατρικές εξετάσεις και σύντομα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες. Η πρώτη σκέψη των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να ενσωματωθεί στη Β' ομάδα και ανάλογα με την πορεία του να ανέβει στην πρώτη ομάδα.

Την περσινή σεζόν ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά αγωνίστηκε σε έξι αναμετρήσεις με την Παρί και σε άλλες τέσσερις με τη Μπρεστ, στην οποία είχε παραχωρηθεί δανεικός. Φέτος δεν έχει καταφέρει να βρει αγωνιστικό χρόνο στην πόλη του φωτός.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.