«Κοντά στα 3-4 εκ. ευρώ μπορεί να δώσει η Φενέρ για τον Άκπομ»

Metrosport Team14 Ιουλίου 2020

Το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Τσούμπα Άκπομ και τα οικονομικά δεδομένα μιας ενδεχόμενης πρότασης στον ΠΑΟΚ...

Για τα δημοσιεύματα που το τελευταίο διήμερο πληθαίνουν στην Τουρκία για τον Τσούμπα Άκπομ, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM ο δημοσιογράφος της Fanatik, Χακάν Ατεσλέρ. Για την αναζήτηση της Φενέρμπαχτσε για φορ, αρχικά τόνισε:

«Το πρώτο στοιχείο είναι ότι η Φενέρμπαχτσε έχει πολλά οικονομικά προβλήματα και ψάχνει φθηνούς, ποιοτικούς και νεαρούς επιθετικούς. Θέλει σκόρερ. Έχει τον Μούριτς που είναι ο βασικός της φορ, αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να πωληθεί με 15-20 εκ. ευρώ ίσως στην Ιταλία και θέλει δεύτερο επιθετικό».

Για το ποσό που θεωρείται φθηνός ένας φορ για την τουρκική ομάδα:

«Περίπου στα 3-4 εκ. ευρώ. Αυτό όμως με την προϋπόθεση ότι δεν θα πουληθεί ο Μούριτς. Αν πουληθεί και πάρει 14-15 εκ. ευρώ, τότε μπορεί να ανέβει οικονομικά για να καλύψει το κενό του».

Για το τι γνωρίζουν στην Τουρκία για τον Άκπομ:

«Όχι πολλά πράγματα. Δεν προκύπτει από την ομάδα πληροφόρηση γιατί δεν έχει τελειώσει το Πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, ένας από τους πλουσιούτερους ανθρώπους στην Τουρκία, είπε σε συνέντευξή του ότι δεν θα πει κάτι για τις μεταγραφές πριν τη λήξη της σεζόν. Η Φενέρμπαχτσε θα αλλάξει προπονητή, καθώς ο τωρινός θα επιστρέψει στις ακαδημίες. Θα πάρει δύο στόπερ, δύο πλάγιους μπακ σίγουρα, γιατί έχει μεγάλα προβλήματα στην άμυνα».

Για τα χρήματα που μπορεί να δώσει η Φενέρμπαχτσε για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ:

«Δεν μπορώ να το εκτιμήσω. Δεν είναι προτεραιότητα για τη Φενέρμπαχτσε ο επιθετικός. Είναι οι αμυντικοί, οι ακραίοι μπακ και μετά ο φορ. Εξαρτάται αν πουλήσει τον Μούριτς και τον νεαρό γκολκίπερ τον Ατλάι. Είναι ανοικτά πολλά θέματα και δεν έχουμε πληροφόρηση για το ποσό που μπορεί να διαθέσει για τον Ακπομ η Φενέρμπαχτσε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.