«Κοντά σε συμφωνία Βιεϊρίνια - Αλ Χιλάλ, με εισήγηση Λουτσέσκου!»

Χάρης Δημαράς28 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τη χθεσινή του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Open αποκάλυψε ότι θέλει να πάρει παίκτη που έπαιζε στον ΠΑΟΚ στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, χωρίς να κατονομάσει ποιον, φωτογραφίζοντας όμως τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, τον οποίο και «θέλει στην ομάδα του για την προσωπικότητα αλλά και την ποιότητά του», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Οι Άραβες και συγκεκριμένα η έγκυρη αθλητική ιστοσελίδα arriyadiyah.com με σημερινό της δημοσίευμα επιβεβαιώνουν όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός και αναφέρει πως η Αλ Χιλάλ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, κατόπιν εισήγησης του Λουτσέσκου. 

«Ο 34χρονος Πορτογάλος Βιεϊρίνια τελείωσε την καριέρα του με τον ΠΑΟΚ στο τέλος της περασμένης σεζόν, οπότε η Αλ Χιλάλ θα υπογράψει μαζί του με ελεύθερη μεταγραφή, κατόπιν επιθυμίας του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τον γνωρίζει καλά καθώς οι δύο ήταν μαζί στην Ελλάδα».

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στην περίπτωση μεταγραφής του Τεϊσέιρα στην Αλ Χιλάλ, που είναι πιθανό να παγώσει μέχρι τον Ιανουάριο, όταν και τελειώνει το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με σύλλογο της Κίνας. Παράλληλα, φιλοξενεί και το βιογραφικό του Βιεϊρίνια και τις επιδόσεις του στον ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.