Κοντά σε συμφωνία ο ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για Ντάντας!

Metrosport Team05 Μαΐου 2023

Κάτοικο... Θεσσαλονίκης κάνουν και για έναν ακόμα χρόνο στην Πορτογαλία τον Τιάγκο Ντάντας καθώς όπως προκύπτει ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τη Μπενφίκα για την παραμονή του νεαρού μέσου με τη μορφή δανεισμού και τη νέα αγωνιστική περίοδο στους Θεσσαλονικείς.

Ο ποδοσφαιριστής πρόσφατα είχε μιλήσει για το μέλλον του , καθώς μετά την αναμέτρηση απέναντι στον Άρη και τη νίκη του Δικεφάλου με 3-2, είχε σημειώσει χαρακτηριστικά, «Δεν είναι στο χέρι μου το έχω ξαναπεί. Έχω μιλήσει στην ομάδα, ξέρουν τι θέλω. Δεν υπάρχει καμία απόφαση ακόμη. Αισθάνομαι πολύ άνετα από την πρώτη ημέρα στον ΠΑΟΚ. Όλοι με βοηθάνε σε αυτό το υπέροχο σύλλογο. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Είμαι χαρούμενος εδώ».

Οι εξελίξεις που τρέχουν έρχονται σε συνέχεια του ραντεβού που είχε ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ , Ζοσέ Μπότο, με τον ομόλογο του, της Μπενφίκα, τον Ρουί Κόστα το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με φόντο την επίτευξη συμφωνίας για τον ποδοσφαιριστή επεκτείνοντας τη συνεργασία των δύο πλευρών είτε με τη μορφή δανεισμού είτε πετυχαίνοντας ευνοικότερη τιμή στην διαπραγμάτευση για τα δικαιώματα του παίκτη.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Ντάντας έχει αγωνιστεί σε 37 αναμετρήσεις έχοντας σκοράρει 5 γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.