Κοντά σε συμφωνία και με Φλιώνη ο Άρης

Βασίλης Βλαχόπουλος18 Ιουλίου 2020

Εκτός απροόπτου, ο Δημήτρης Φλιώνης θα παραμείνει κάτοικος Αλεξανδρείου και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο καθώς βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Άρη για την υπογραφή νέου συμβολαίου. Αντιθέτως, μετέωρο παραμένει το μέλλον του Διαμαντή Σλαφτσάκη, ενώ ο Στράτος Βουλγαρόπουλος έλυσε το συμβόλαιό του και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λαύριο.

Ο συνδυασμός των σπουδών στην ιατρική με την επαγγελματική καριέρα, λίγο πολύ προεξοφλούσε τα πράγματα αναφορικά με την περίπτωση του Δημήτρη Φλιώνη. Ο Σάββας Καμπερίδης τον έχει συμπεριλάβει στο αγωνιστικό πλάνο της επόμενης χρονιάς, ο ίδιος ήθελε να μείνει και πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά στην εύρεση του σημείου ταύτισης στο οικονομικό ούτως ώστε να επιτευχθεί συμφωνία και φυσικά να κλείσει αυτό το κεφάλαιο. Προφανώς, το οικονομικό σκέλος του συμβολαίου του Φλιώνη θα είναι εφάμιλλο της οικονομικής πολιτικής την οποία εκ των πραγμάτων είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει η ΚΑΕ Άρης καθώς ακόμη και στην περίπτωση που εξασφαλίσει πίστωση χρόνου (από τη FIBA) για την άρση των ban, θα πρέπει να συνυπολογίσει στον προϋπολογισμό της και χρήματα που θα πρέπει να δώσει στους οκτώ πιστωτές.

Αντιθέτως, ο Στράτος Βουλγαρόπουλος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα με την… απορία για το αν ο νεαρός σέντερ θα μπορούσε να είχε ενταχθεί στο rotation αυτής. Ο 20χρονος αθλητής έχει πάρει τις αποφάσεις του εδώ και πολλές εβδομάδες καθώς ήδη συμφώνησε με το Λαύριο για τη συνέχεια της καριέρας του. Δεν διεκδίκησε χρήματα από το συμβόλαιο (των 40.000 ευρώ) της ερχόμενης χρονιάς, ενώ δέχθηκε και μείωση των οφειλών σε ποσοστό 55-60 τοις εκατό. Αν η απόφαση αποδέσμευσης του Βουλγαρόπουλου ήταν σωστή ή όχι, θα φανεί από την πορεία του αθλητή.

Στο μεταξύ, μετέωρο παραμένει το μέλλον του Διαμαντή Σλαφτσάκη. Από τη μία πλευρά υπάρχει πολύ σημαντική οφειλή απέναντί του από το περσινό συμβόλαιο καθώς έχει να εισπράξει τα 16 από τα 25 χιλιάδες ευρώ της σύμβασης, ενώ την ερχόμενη σεζόν έχει συμβόλαιο 35.000 ευρώ. Είναι σαφές ότι απαιτείται να βρεθεί συμφωνία και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα φανεί αν ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα ή όχι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.