Κοντά σε Ντάντας ο ΠΑΟΚ, γράφουν οι Πορτογάλοι - Τι ισχύει με την περίπτωσή του

Metrosport Team21 Ιουνίου 2022

Για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Τιάγκο Ντάντας κάνουν λόγο στην Πορτογαλία και ειδικότερα η ιστοσελίδα maisfutebol, η οποία αναφέρει ότι ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 21χρονου μέσου από τη Μπενφίκα και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Τοντέλα ως δανεικός.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας που είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Αντρέ Ρικάρντο, ο νεαρός μέσος πρόκειται να υπογράψει στον σύλλογο, για μία μεταγραφική υπόθεση που είχε ξεκινήσει από τον Ιανουάριο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντάντας έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Φελίπε Σοάρες.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, υπάρχει επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος αλλά όχι και συμφωνίας. Με την περίπτωση του Ντάντας να συνδέεται με τις διαπραγματεύσεις με τον Σβαμπ και τη διαφορά που υπάρχει στη διάρκεια του συμβολαίου. Ο ΠΑΟΚ προσφέρει στον Αυστριακό συμβόλαιο 1+1 ετών.

Ο ποδοσφαιριστής είναι βασικός με την U19, την U17 και την U15 της Εθνικής Πορτογαλίας ενώ με την Τοντέλα αγωνίστηκε 34 παιχνίδια, έχοντας σκοράρει 4 γκολ ενώ έδωσε και 2 ασίστ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

Στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης φαίνεται πως πρόκειται να υπογράψει ο Τιάγκο Ντάντας. Σύμφωνα με το Maisfutebol, η συμφωνία δεν έχει κλείσει ακόμη, αλλά οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ελληνικού συλλόγου και της Μπενφίκα βρίσκονται σε καλό δρόμο. Η μετακόμιση του Ντάντας στη Θεσσαλονίκη είχε ήδη τεθεί στις αρχές της χρονιάς και πλέον είναι κοντά στην ολοκλήρωση της. 

 Ο μέσος, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα μέχρι το 2024, είναι η ενίσχυση που επιθυμεί ο Ζοσέ Μπότο, πρώην επικεφαλής του σκάουτινγκ της Μπενφίκα. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ λατρεύει την περίπτωση του 21χρονου μέσου και γι' αυτό θέλει να τον αποκτήσει για λογαριασμό του Δικεφάλου. Ο Τιάγκο Ντάντας ήταν δανεικός στην Τοντέλα την περασμένη σεζόν και έπαιξε 34 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε τέσσερα γκολ και έδωσε δύο ασίστ. Να θυμίσουμε ότι εκτός από τους Βιεϊρίνια, Νέλσον Ολιβέιρα και Φιλίπε Σοάρες που ήταν ήδη στον ΠΑΟΚ, ο ελληνικός σύλλοογος έχει επισημοποιήσει και τη μεταγραφή του Ράφα Σοάρες».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.