Κοντά σε νέο συμβόλαιο ΠΑΟΚ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Κώστας Πετρωτός08 Ιουνίου 2021

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αποτελεί κομβικό πρόσωπο στον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ της νέας σεζόν.

Ο Σέρβος άσος είναι από τις πλέον πετυχημένες μεταγραφές του ΠΑΟΚ λόγω ηλικίας και ποιότητας, έχοντας αποκτηθεί ως ελεύθερος από την Μπενφίκα στα 24 του χρόνια με συμβόλαιο με 500.000 ευρώ ετησίως.

Ενόψει και της νέας σεζόν, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μπει σε αυτήν με τον Ζίβκοβιτς να έχει μόλις ένα χρόνο στο συμβόλαιό του και τη δυνατότητα να μπορεί να φύγει αν φέρει μια καλή πρόταση.

Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Πετρωτός στο Metropolis 95,5, οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη. Ο ΠΑΟΚ συναινεί σε αυτό που ζητά ο Γιόβιτσα Ζίβκοβιτς, ο πατέρας του Αντρίγια που είναι και μάνατζέρ του, ένα συμβόλαιο λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Οι δυο πλευρές δεν είναι μακριά. Η φόρμουλα της νέας συνεργασίας αναμένεται να είναι ένα νέο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ και διάρκεια ως το 2023. Το νέο συμβόλαιο θα καταστήσει τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο Ζίβκοβιτς έκανε μεγάλα παιχνίδια τη φετινή όπως με την Μπενφίκα, την Αϊντχόφεν, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ και βέβαια στον τελικό του κυπέλλου με την πάσα τακουνάκι στον Κρμέντσικ που οδήγησε στο νικητήριο γκολ και στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.