Κωνσταντόπουλος: «Μπορεί να ταιριάξει στον Αρη ο Καμαρά»

Metrosport Team09 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην τερματοφύλακας της Μίντλεσμπρο, Ντίμι Κωνσταντόπουλος, και μίλησε για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά που θέλει να αποκτήσει ο Αρης, σχολίασε τα χαρακτηριστικά του και αν μπορεί να ταιριάζει στους «κιτρινόμαυρους».

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον Καμαρά που θέλει ο Αρης: «Με τη Φούλαμ δεν έπαιξε πολύ πέρυσι, στην Τσάμπιονσιπ είχε αρκετές παρουσίες. Είναι ένας παίκτης που στηρίζεται στη δύναμη, στην ταχύτητα, μπορεί να παίξει με πλάτη στην εστία. Δεν είναι φορ περιοχής ο Καμαρά, του αρέσει να βγαίνει έξω από την περιοχή, να κάνει τριγωνάκια. Μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης. Χθες μπήκε αλλαγή και έπαιξε στα πλάγια. Όλα εξαρτώνται από τα λεφτά που ζητάει η Φούλαμ αλλά και ο ίδιος. Για το στυλ που θέλει ο Αρης, είναι ένας παίκτης που μπορεί να ταιριάξει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τεχνικά δεν είναι σε τοπ επίπεδο ο Καμαρά, δεν έχει τόση ποιότητα για να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Υστερεί λίγο στο τεχνικό επίπεδο τουλάχιστον σε σχέση με τους παίκτες που είχε στην Πρέμιερ Λιγκ η Φούλαμ. Ο Αρης παίζει καλό ποδόσφαιρο, όσο τον έχω παρακολουθήσει».

Για τον Μπαντού Ντιαγέ: «Όλα εξαρτώνται από τον προπονητή που έχει η ομάδα αλλά και το στυλ που έχει η ομάδα. Για παράδειγμα ο Ακπομ δεν μπορεί να αναπτυχθεί στη Μίντλεσμπρο γιατί δεν του ταιριάζει το στυλ που παίζει η ομάδα. Ο Καμαρά είναι ίδιο στυλ με τον Ακπομ, όμως ο Καμαρά μπορεί να κρατήσει καλύτερα την μπάλα με πλάτη γιατί είναι πιο δυνατός».

Για τη πιθανή μεταγραφή του Τζόλη στη Νόριτς: «Δεν θα παίξει αμυντικά η Νόριτς στην Πρέμιερ Λιγκ, ο προπονητής της θέλει να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής. Αυτό της στοίχισε στην προηγούμενη φορά που έπαιζε στην Πρέμιερ Λιγκ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.