Κωνσταντόπουλος: «Ολοκληρωμένο φουλ μπακ ο Οντουμπάγιο, έχει πνευμόνια»

Metrosport Team08 Ιουλίου 2022

O νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Παναιτωλικού και πολύ καλός γνώστης του αγγλικού ποδοσφαίρου λόγω της παρουσίας του στα αγγλικά γήπεδα, Ντίμης Κωνσταντόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95.5, και μοιράστηκε τις σκέψεις του για τον Μόζες Οντουμπάγιο, τον Ντόμινικ Κοτάρσκι αλλά και για ένταξή του στο προπονητικό τιμ του Παναιτωλικού.

Αρχικά ο πρώην γκολκίπερ της Μίντλεσπρο ανέφερε πως γνωρίζει καλά τον Αντεμπάτζο, αφού υπήρξε χρονιά που βρέθηκαν αντιμέτωποι 4 φορές:
«Τον ξέρω τον Οντουμπάγιο. Είχαμε βρεθεί το 2015 αντιμέτωποι τέσσερεις φορές, δύο για την κανονική διάρκεια και δύο για τα playoff ανόδου όταν έπαιζε στην Μπρέντφορντ. Είναι ένας καλός παίκτης, ολοκληρωμένος. Παίρνει όλη την δεξια πλευρά και είναι εξίσου καλός και αμυντικά και επιθετικά. Έχει πνευμόνια.» 

Στην συνέχεια έκανε λόγο για την διαφορά μεταξύ αγγλικού και ελληνικού ποδοσφαίρου και τον ρόλο που μπορεί να παίξει στην απόδοση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Άρη
: «Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι σκληρό, με πολλούς αγώνες και πολλή ταχύτητα. Το ελληνικό είναι πιο τεχνικό, πιο αργό. Αν μπορέσει και προσαρμοστεί καλά, δεν αποκλείω ο παίκτης να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος στην Ελλάδα από ότι ήταν στην Αγγλία κάνοντας την διαφορά στην Super League»

Για τον νέο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ντόμινικ Κοτάρσκι ανέφερε πως:
«Η αλήθεια είναι ότι δεν τον έχω παρακολουθήσει πολύ. Ξέρω ότι πρόκειται για έναν σταθερό τερματοφύλακα, που έχει παιχνίδια στα πόδια του και παραστάσεις. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ, βασανίζεται εδώ και περίπου πέντε χρόνια στην θέση Νο.1, με τις συχνές αλλαγές. Πρέπει επιτέλους να βρει σταθερότητα και ισορροπία. Πιστεύω θα βοηθήσει ο Κοτάρσκι σε αυτό.»

Τέλος, έκανε αναφορά στην μετάβασή του από την Αγγλία στην Ελλάδα για χάρη του Παναιτωλικού:
«Έπαιξε σημαντικό ρόλο ο Γιάννης (Αναστασίου), που τον ξέρω, τον εκτιμώ και έχει νοοτροπία εξωτερικού. Η ομάδα είναι οργανωμένη, έχει καλό μπάτζετ και καλό κορμό, και με μερικές προσθήκες θα είμαστε σε καλό δρόμο.»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.