Κωνσταντόπουλος: «Ευκαιρία για τον Γιαννούλη να κάνει το βήμα παραπάνω»

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2021

Για την πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς και την παρουσία του Τσούμπα Άκπομ στην Αγγλία μίλησε ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μεταγραφή Γιαννούλη: «Είναι θετικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά. Αγγλικές ομάδες κοιτάζουν την Ελλάδα και παίρνουν παίκτες. Οι ευρωπαϊκές πορείες των ομάδων και παικτών ήταν καλές τα τελευταία χρόνια. Οι αγγλικές ομάδες κοιτάζουν αυτές τις ευκαιρίες, έχουν καλό σκάουτινγκ. Για τον Γιαννούλη είναι πολύ καλό. Είναι από τις καλύτερες ποδοσφαιρικά χώρες και έχει την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω. Εξαρτάται από εκείνον βέβαια. Αν έχει την όρεξη και τη δίψα είναι το κατάλληλο περιβάλλον. Έχει όλα τα προσόντα. Ο προπονητής επίσης που έχει η Νόριτς είναι η καλύτερη επιλογή για Γιαννούλη».

Για τις αγορες της Αγγλίας από τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει ανοίξει μια πόρτα με μια ποδοσφαιρικά προηγμένη χώρα. Μπορεί να πουλά και να αγοράσει κάτι στο μέλλον».

Για τον Άκπομ: «Κάνει ροτέισον στους επιθετικούς ο προπονητής. Άλλοτε είναι βασικός και άλλοτε έρχεται από τον πάγκο. Είναι ευχαριστημένος και δεν είχε θέμα προσαρμογής».

Για την ανάδειξη ταλέντων: «Το ότι ανέλαβε ο Γκαρσία είναι θετικό καθώς προέρχεται από την Κ19 και τους δίνει ευκαιρία. Θα αναδειχθούν τα ταλέντα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.