Κωνσταντίνου: «Το... έπνιξε το γκολ ο Κουέστα - Νίκη τίτλου επί του Άρη»

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2022

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε στο Metropolis 95.5 για τη νέα νίκη του Παναθηναϊκού και την εξαιρετική φετινή του πορεία. «Από τα πρώτα παιχνίδια έβλεπε ο κόσμος την ομάδα να είναι σε καλή κατάσταση, να έχει παίκτες που αγωνίζονται παθιασμένα. Είδε φάσεις που του άρεσαν. Χθες μπορεί να μην έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά σίγουρα αυτή η νίκη έφερε την ισοφάριση ενός ρεκόρ και από την στιγμή που καταρρίφθηκε και με αυτό τον τρόπο, στο 93', που είχε να γίνει χρόνια, είναι σημαντικό. Και το έκανε γιατί προσπάθησε. Ο Παναθηναϊκός δεν άλλαξε σε κανένα σημείο τον τρόπο παιχνιδιού του. Παίζει μέχρι το 90' το ίδιο. Σαφώς χρειάζεται και τύχη. Εγώ θεωρώ ότι είναι αποτέλεσμα τίτλου» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Παναθηναϊκός βλέπει τις ομάδες που θα παίξει την επόμενη Κυριακή, να δει πως στήνονται. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, βέβαια, είναι διαφορετικό και ανάλογα την τακτική του αντιπάλου του προσαρμόζεται, χωρίς, όμως, να αλλάξει πολύ τον τρόπο παιχνιδιού του. Είναι δύσκολο να καλυφθεί το κενό του Αϊτόρ. Πρέπει να ψάξει πολύ για να βρει παίκτη σε αυτή την κατάσταση. Είχε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό του και παρέσερνε και τους υπόλοιπους. Οι συνδυασμοί που είχε ήταν καταπληκτικοί.»

Για την εικόνα του Άρη: «Είναι παράξενο πως ο Άρης βρίσκεται σε αυτή τη θέση με αυτούς τους παίκτες. Δεν μιλάω για την τακτική, αλλά το θέμα είναι ότι έχει πολύ καλούς παίκτες, βιρτουόζους και θα μπορούσε χθες να είχε προηγηθεί και να ήταν διαφορετικό παιχνίδι. Εμένα μου αρέσει ο Άρης.»

Για την ευθύνη του Κουέστα στο γκολ: «Το έπνιξε το γκολ ο Κουέστα. Απαγορεύεται να τρως γκολ στην κλειστή σου γωνία με αυτό τον τρόπο. Δεν ήταν κεφαλιά που βρήκε κάτω, ο σέντερ φορ βρήκε με δυσκολία την μπάλα. Δεν δικαιολογείται. Πρέπει να παρακολουθείς τη φάση. Έπρεπε να βάλει και συμπαίκτη του να μαρκάρει στο πίσω δοκάρι. Ο Ετέμπο ήταν καταπληκτικός.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.