Κωνσταντίνου για Σαράφη: «Όταν πηγαίναμε με την Εθνική θέλαμε όλοι να κοιμηθούμε στο ίδιο δωμάτιο μαζί του, ήταν παιδί μάλαμα»

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2022

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στο θάνατο του Σταύρου Σαράφη, στο "Καίσαρα" του ΠΑΟΚ, οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε όλο ο τελευταίο διάστημα με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Αρχικά δήλωσε: «Ο Σταύρος ήταν ένα παιδί μάλαμα, ένα παιδί με τρομερές ευαισθησίες, τρομερός ποδοσφαιριστής, τρομερός χαρακτήρας. Όταν πηγαίναμε με την Εθνική θέλαμε όλοι να κοιμηθούμε μαζί του στο ίδιο δωμάτιο, γιατί είχε και χιούμορ, ήταν αξιολάτρευτος, ήταν ένα καταπληκτικό παιδί, που σπάνια υπάρχουν τώρα τέτοια παιδιά όπως ο Σταύρος».

Και πρόσθεσε: «Θυμάμαι όταν παίζαμε αντίπαλοι με τον Σταύρο ψάχναμε πόσοι ποδοσφαιριστές θα τον κρατήσουν στα στημένα, γιατί ο Καψής ήταν στο ίδιο ύψος αλλά δεν είχε το άλμα του Σταύρου, τρέμαμε στα κόρνερ και στα πλάγια άουτ που ήταν έξω από την περιοχή μας, γιατί ο Σταύρος θα έβρισκε την ευκαιρία να βάλει γκολ. Σε ένα φιλικό μέσα στην Τούμπα μας έχει βάλει δύο γκολ, βέβαια κέρδισε ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Σαράφης είχε βάλει και τα δύο γκολ με το κεφάλι, και τον μάρκαραν ο Καψής, ο Καμάρας και λίμπερο έπαιζε ο Σούρπης. Ειδικά στο ψηλό παιχνίδι ήταν καταπληκτικός ο Σαράφης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.