Κωνσταντίνου για Μάρθα Καραγιάννη: «Ήθελε να ζήσει λίγο ακόμη αλλά έφυγε χορτασμένη»

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2022

Συντετριμμένος από τον χαμό της Μάρθας Καραγιάννη, ένας από τους ανθρώπους που σύνδεθηκαν μαζί της όσο λίγοι, ο Βασίλης Κωνσταντίνου, φιλοξενήθηκε στον αέρα του Μetropolis 95.5 και μίλησε για την ίδια αλλά και για τη μεταξύ τους «σχέση ζωής».

Εμφανώς συγκινημένος και με τρεμάμενη φωνή, ο θρυλικός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, ανέφερε πως η επαφή του με την ηθοποιό ήταν καθημερινή αφού διατηρούσαν μια «σχέση ζωής», όπως τόνισε χαρακτηριστικά, με το γεγονός πως ήταν πρώην ζευγάρι να μην παίζει κανέναν ρόλο στην σχέση που είχε με την τωρινή σύζυγό του αλλά και με την κόρη του. 

«Πήρα πάρα πολά πράγματα από την Μάρθα, πράγματα ουσίας» είπε χαρακτηριστικά σχετικά με το τι αποκόμισε από την μεταξύ τους συμπληρώνοντας πως αυτή ήταν ο λόγος που συνέχισε το ποδόσφαιρο μετά την τιμωρία που του επεβλήθη του 1971, όταν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό και σκόπευε να τα παρατήσει.

Μπορεί για το ευρύ κοινό να ήταν μια από τις πιο σέξι γυναίκες της εποχής, όμως για τον ίδιο ήταν κάτι παραπάνω από αυτό, ήταν μια σταρ. «Σέξι ήταν ούτως ή αλλως όσες παίζαν στο θέατρο και ειδικά στα μιούζικαλ, λόγω τον κοντών φουστανιών που συνήθιζαν να φορούν. Αυτή όμως ήταν μια σταρ. Ξεχώριζε».

Για την αγάπη της για το θέατρο αλλά και για τους ανθρώπους της δήλωσε πως:
«Ερωτεύτηκε το θέατρο. Όλα τα άλλα ήταν δευτερεύοντα, εκτός από τους ανθρώπους της. Για εκείνους έτρεφε την ίδια αγάπη, όπως και για το θέατρο» ενώ για τις σχέσεις της με τους ανθρώπους, τόνισε πως: «Ήταν ένα χαμογελαστό πλάσμα, δεν είχε να πει κακή κουβέντα για κανέναν, ούτε στο χώρο του θεάτρου, ούτε στην προσωπική της ζωή».

Τέλος, εξέφρασε το «παράπονό» του και τον λόγο που νιώθει συνετριμμένος, ο οποίος είναι ότι η ηθοποιός είχε θέληση να κρατηθεί στην ζωή για λίγο ακόμα παρά το γεγονός πως ήταν «χορτασμένη» από ζωή. «Θα μπορούσε να ζήσει κι'άλλο, το ήθελε παρότι ήταν χορτασμένη από ζωή. Θυμάμαι που συζητούσαμε να πάμε σε ένα εστιατόριο και είπε: "Έχουμε πάει 100 φορές σε εστιατόρια. Πάμε κάπου πιο απλά, να είμαστε ελεύθεροι δίπλα στους ανθρώπους. Αυτούς που μας έκαναν αυτό που είμαστε. Ήταν πλήρως ευχαριστημένη από την ζωή της, από τα πρώτα βήματά της στο Κερατσίνι μέχρι το τέλος της».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.