Κωνσταντίνου: «Είχαν ρέντα Παναθηναϊκός και Τερίμ απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, με τον παλαίμαχο άσσο του Παναθηναϊκού να μιλάει αναφορικά με την πρόκριση των Πρασίνων στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, υπογραμμίζοντας τη ρέντα που είχε η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, ενώ στάθηκε και στην αγωνιστική συμπεριφορά και την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στη διαδικασία των πέναλτι.

Αρχικά ανέφερε: «Ο τερματοφύλακας δεν έχει άγχος, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και το προπονητικό τιμ προσπαθεί να βρει μία λύση, με τον Παναθηναϊκό να μοιάζει προετοιμασμένος για τη διαδικασία, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που φάνηκε απροετοίμαστος, τόσο η ομάδα, όσο και οι παίκτες με το προπονητικό τιμ. Ο Παναθηναϊκός και ο προπονητής του είχαν ρέντα, ο ΠΑΟΚ ήταν άτυχος».

Για τους δύο τερματοφύλακες: «Ο Ντραγκόφσκι διάλεξε στα έξι πέναλτι τη δεξιά γωνία, είναι η πιο βολική για τον ίδιο και αυτή επέλεξε γιατί μπορούσε να πάει πιο γρήγορα. Ο Κοτάρσκι σε αρκετές εκτελέσεις πέναλτι έμεινε στο κέντρο της εστίας, για αυτό λέω ότι δεν ήταν τόσο προετοιμασμένος, ενώ στο μοναδικό πέναλτι που έπιασε , ο ίδιος το έπιασε με τα πόδια στο κέντρο της εστίας».

Προσθέτοντας για τις πληροφορίες που ήθελαν τον Τερίμ να σκέφτεται να βάλει τον Λοντίγκιν ως αλλαγή: «Αν έβαζε τον Λοντίγκιν και αποκλειόταν, θα έπρεπε να τον κρεμάσουν από τα πόδια, δεν γίνεται να μπει ένας τερματοφύλακας στο 120΄ μόνο για τη διαδικασία των πέναλτι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.