Κωνσταντινίδης: «Στον ΠΑΟΚ ήταν μέσα στην ψυχολογία του ντέρμπι»

Metrosport Team14 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης.

Ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε αναφορικά με την εικόνα που σχημάτισε από τον Δικέφαλο στο ντέρμπι με τον Άρη, το έργο των ανθρώπων του Συλλόγου αλλά και την παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Δεν ξέρω αν κάποιος μπορούσε να προβλέψει τέτοιο παιχνίδι και διαφορά στο σκορ. Η ατμόσφαιρα ήταν αυτή που ταρακούνησε τους παίκτες των δύο ομάδων πριν το παιχνίδι. Είχε έναν παλμό πολύ καλό, το γήπεδο ήταν γεμάτο και πρέπει να είναι γεμάτο για την προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας. Στον ΠΑΟΚ οι παίκτες ήταν στην ψυχολογία ενός αγώνα όπως αυτός με τον Άρη, γιατί είναι χρόνια στην Ελλάδα, ενώ στον Άρη ήταν πιο καινούργια ομάδα».

Για να προσθέσει: «Όταν κερδίζεις με μία μεγάλη διαφορά δεν ξεχωρίζει κάποιος παίκτης, ξεχωρίζει η ομάδα συνολικά. Αν ο ΠΑΟΚ έχει διάρκεια θα πάνε όλα καλά, η ψυχολογία των παικτών είναι στα ύψη, αν δεν έχει και τώρα ένας αθλητής ψυχολογία, πότε θα έχει. Πρέπει να έρθουν τα αποτελέσματα για να φέρουν και τον κόσμο στο γήπεδο, γιατί το φίλαθλο κοινό της ομάδας δεν είναι αμιγώς μπασκετικό και πρέπει να φέρουν αποτελέσματα που θα φέρουν και τον κόσμο στις κερκίδες. Υπάρχει και μια μερίδα κοινού που είναι μπασκετικοί και έγιναν και άλλοι μπασκετικοί ειδικότερα την εποχή του Παλέ».

Για το έργο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κλείσουν την ψαλίδα του οικονομικού και με τη συμβολή του Ιβάν Σαββίδη, πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα μπορεί να ανασάνει ο Σύλλογος. Προσπαθούν πολύ, όλοι μαζί για αυτή την προσπάθεια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.