Κωνσταντινίδης: «Δεν πρέπει να δίνεις ούτε μισή ευκαιρία στον Άρη»

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2022

Για τον τρόπο που ήρθε η ήττα του Λεβαδειακού από τον Άρη στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16» του Κυπέλλου Ελλάδος μίλησε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδις τονίζοντας ότι δεν πρέπει να δίνεις ούτε μισή ευκαιρία στους «κίτρινους». 

Για το τελικό αποτέλεσμα: «Όταν παίζεις με μια μεγάλη ομάδα δεν πρέπει να δίνεις μισή ευκαιρία, ο Άρης είναι πολύ ποιοτικός. Με κάποια προσωπικά λάθη τους βάλαμε στο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ μας αφορά το πρωτάθλημα, να ξεμπερδέψουμε με το θέμα της παραμονής».

Για με το ματς πρωταθλήματος, πάλι με αντίπαλο τον Άρη: «Ο Άρης είναι μια ομάδα που έχει ποδοσφαιριστές όπως ο Γκρέι, ο Πάλμα, ο Καμάτσο, ο Ιτούρμπε με προσωπικές του ενέργειες αλλάζει το παιχνίδι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο αμυντικό κομμάτι και να εκμεταλλευτούμε τη μισή ευκαιρία που θα έχουμε στην επίθεση».

Για τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία: «Νομίζω ότι είμαστε καλύτεροι από τις υπόλοιπες. Δημιουργούμε και είμαστε σοβαροί ανασταλτικά. Είμαι πολύ αισιόδοξος, στο τέλος της σεζόν θα έχουμε πετύχει τους στόχους μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.