Κωνσταντινέας: «Σύγχρονη χούντα του Αυγενάκη, καλά τα λέει ο Κλάτενμπεργκ»

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2021

Για την επίθεση του Μαρινάκη στον Τάσο Σιδηρόπουλο και τη δήλωση του Κλάτενμπεργκ μίλησε ο Πέτρος Κωνσταντινέας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επίθεση Σιδηρόπουλου: «Καλά εγώ δεν άκουγα τίποτα. Δεν έσκυψα σε κανένα γήπεδο. Μπορεί να ήθελε να δείξει ότι έχει και άλλες δυνατότητες σκηνοθετικές. Γράφει και τραγούδια. Έχει ένα συναίσθημα, μπορεί να το κάνει και σκηνοθεσία αυτό που έκανε στον Σιδηρόπουλο. Η σύγχρονη χούντα ισχύει. Σας το έλεγα το 2019. Δεν έπεσε η χούντα, η ποδοσφαιρική. Αν έχεις προσωπικότητα, τον βάζεις στην άκρη. 

Τι άλλο θα κάνουν; Θα μας σκοτώσουν; Φυσικά υπάρχει φόβος αλλά το θέμα είναι τι κάνει η πολιτεία. Ο Αυγενάκης είναι μια σύγχρονη χούντα. Είχα τη δυνατότητα να πάρω όπλο αλλά δεν το πήρα ποτέ. Κινδυνεύει από κανέναν ο Καραπαπάς; Τι να πει το κακόμοιρο ο Κωνσταντινέας αν κινδυνεύει ο Καραπαπάς που κυκλοφορεί με άλλους 10. Όπλο μου είναι το ήθος, ο λόγος και η συμπεριφορά μου». 

Για τη δήλωση Κλάτενμπεργκ: «Ο Κλάτενμπεργκ κάνει πολύ καλά τη δουλειά του, μάλλον. Σωστά τα λέει. Εγώ συνηγορώ μαζί του. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Κοιτάχτε ποιοι πάνε στα τεστ των διαιτητών και θα καταλάβετε. Τραβήξτε την κερκίδα όταν παρακολουθούν τα τεστ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.