Κωνσταντινέας: «Να επέμβει η UEFA στο θέμα Κλάτενμπεργκ»

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας αναφέρθηκε στην στάση του Ολυμπιακού απέναντι στον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτερνμπεργκ. 

Ο πρώην διαιτητής και βουλευτής, Πέτρος Κωνσταντινέας, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την άρση εμπιστοσύνης και την όλη στάση του Ολυμπιακού απέναντι στον 45χρονο Άγγλο αρχιδιαιτητή λέγοντας: «Οι πίνακες έχουν βγει. Δεν αποφάσισε για τον καταρτισμό των πινάκων ο αρχιδιαιτητής. Ας επέμβει και η UEFA και ο κ. Θεοδωρίδης για να ενεργοποιηθεί το πρωτόκολλο που λέει να πάει στις επιτροπές της UEFA όποια ομάδα παρεμβαίνει στο έργο του αρχιδιαιτητή, όπως κι αν λέγεται αυτή».

Για το ότι ο Κλάτενμπεργκ δεν έδειξε φοβική στάση:

«Θα το δούμε στη συνέχεια αν… μασάει ή δεν μασάει. Δεν είναι πολεμικό το ποδόσφαιρο. Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός, είναι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Δεν ξέρω την ιδιοσυγκρασία κάθε διαιτητή και τι έχει πει σε κάθε ομάδα. Ο διαιτητής οφείλει να μην ακούει κανέναν και να κάνει αυτό που πρέπει».

Για την επίθεση που δέχθηκε ο Άγγλος:

«Κακώς δέχεται επίθεση. Αν δεν ασχοληθεί η Ελληνική Ομοσπονδία, πρέπει να το κάνει η UEFA. Είμαστε ουσιαστικά υπό εποπτεία και βλέπουμε ότι η UEFA σφυρίζει αδιάφορα. Αν το έκαναν αυτό στην ΚΕΔ ή τον αρχιδιαιτητή του Europa League ή Champions League, θα αντιδρούσαν;».

Για το αν παρακολουθεί ποδόσφαιρο:

«Ναι, παρακολουθώ τα τεκτενόμενα του ποδοσφαίρου. Χαίρομαι με την εικόνα των ελληνικών ομάδων στο εξωτερικό, μακάρι να μαζέψουμε βαθμούς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.