Κωνσταντινέας: «Φοβήθηκα περισσότερο για την οικογένειά μου- Είναι αδίστακτοι»

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας, με αφορμή τη σημερινή «μαύρη» επέτειο από το κάψιμο του φούρνου πίσω στο μακρινό 2012, μερικές μέρες μετά τα σφυρίγματά του στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Ξάνθη και Ολυμπιακό. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα θυμήθηκε από την μαύρη αυτή επέτειο: «Κακή εκείνη η δημοσιότητα. Να μην την έχει κανένας, ούτε ο χειρότερος εχθρός μου. Να περνάει η οικογένειά σου τα πάνδεινα και να χάνονται περιουσίες. 

Λίγες μέρες μετά από το παιχνίδι ανάμεσα σε Ξάνθη και Ολυμπιακό και ένα σεμινάριο που είχα πάει να παρακολουθήσω στην Ατάλια, έγινε εκείνο το περιστατικό. Μου ζητούσαν αρκετά πέναλτι σε εκείνο το παιχνίδι. Μετά από εκείνο όμως το ματς, ο Ολυμπιακός δεν έχασε κανένα μέχρι το τέλος της σεζόν».

Αναφορικά με την καταστροφή της περιουσίας του αποκάλυψε πως: «Τον ξαναφτιάξαμε τον φούρνο. Τα πληρώσαμε όμως όλα από την τσέπη μας. Φοβήθηκα για την οικογένειά μου εκείνο το διάστημα, γιατί είναι αδίστακτοι. Έχουμε γίνει Λατινική Αμερική με μαφία από Ιταλία... Σιχαθήκαμε αυτό που αγαπάμε πιο πολύ. Τους παράγοντες όχι το ποδόσφαιρο αυτό καθ' αυτό. Εγώ όμως και η οικογένειά μου δεν σκύψαμε ποτέ το κεφάλι»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.