Κωνσταντέλιας: Ο μάγειρας πατέρας και η... εκτόξευση

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος Μαλακασιώτης, ο άνθρωπος που ξέρει τον Γιάννη Κωνσταντέλια από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Αγία Παρασκευή Βόλου, με τον ίδιο να αναφέρεται στα όσα έχει προσφέρει ο νεαρός στον Δικέφαλο, την οικογένεια του αλλά και τον τρόπο που τον είδε ο ΠΑΟΚ.

Αρχικά ανέφερε: «Είναι χάρμα ιδέσθαι, χαιρόμαστε να τον βλέπουμε, η ταχύτητα του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ έχει ανέβει 5 φορές πιο πάνω από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι της ομάδας και όλα αυτά στα 13 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί και θα γίνει καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για τους γονείς του Γιάννη, σημείωσε: «Οι γονείς του Γιάννη ήταν μεροκαματιάρηδες άνθρωποι, με τον πατέρα του Γιάννη να ήταν μάγειρας και τον ΠΑΟΚ να έχει μεριμνήσει και να τον έχει μάγειρα στις ακαδημίες, καθώς είχε μετακινηθεί όλη η οικογένεια και η ομάδα είχε φροντίσει για αυτό».

Για το παιχνίδι που έκανε τον ΠΑΟΚ να δει τον νεαρό ποδοσφαιριστή: «Σε εκείνο το παιχνίδι που είδε ο ΠΑΟΚ τον Γιάννη, υπήρχε θέμα συζήτησης για αρκετό καιρό και με τον ΠΑΟΚ και με τον κύριο Πουρλιοτόπουλο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.