Κόνου για Νικόπολη: Μόνο περηφάνεια και θαυμασμός για αυτά τα παιδιά

Metrosport Team20 Μαρτίου 2023

Στις καθυστερήσεις η Νικόπολη έχασε από την Φιλύρου σε ένα παιχνίδι που είχε δύο σοβαρούς τραυματισμούς.
Ο Κώστας Κόνου τόνισε: Η προσπάθεια μας ,από την αρχή φαινόταν καταδικασμένη λόγω των οκτώ σημαντικών απουσιών που αντιμετώπιζε η ομάδα μας. Μία προσπάθεια που έγινε ακόμα πιο δύσκολη μετά τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς παικτών μας ,στο πρώτο ημίχρονο. Άλλη ομάδα, θα τα είχε παρατήσει.
Άλλα παιδιά θα είχαν λυγίσει, μπροστά στα προβλήματα και μπράβο στον πρωτοπόρο του ομίλου. Άλλα παιδιά ναι, όχι της Νικόπολης.
Οι 16χρονοι και 15χρονοι που κλήθηκαν να αγωνιστούν δίδαξαν ποδόσφαιρο και έδειξαν σε όλους μας πως τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς.
Δεν ξέρουμε που θα τερματίσουμε σε αυτά τα πλέι οφ, νιώθουμε όμως ήδη πρωταθλητές, αφού αυτά τα παιδιά δεν το βάζουν κάτω ποτέ.
Παρόλο που δεχθήκαμε το γκολ στις καθυστερήσεις, με τον τρόπο που το δεχθήκαμε, παλέψαμε και πάλι να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, στον ελάχιστο χρόνο που έμενε.
Μόνο περηφάνια λοιπόν και θαυμασμός γι'αυτά τα παιδιά.
Πρέπει όλος ο κόσμος της Νικόπολης,στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας,στα πλέι οφ,να είναι στο γήπεδο και να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά, αναγνωρίζοντας την τρομερή προσπάθεια που έχουν κάνει, αλλά κυρίως για την αγάπη που έχουν για την ομάδα τους και ο ένας για τον άλλον.
Τέλος,να πω,πως πόσο τυχεροί είμαστε όλοι εμείς που παρακολουθούμε αυτά τα παιδιά.Α Μ.Σ ΝΙΚΟΠΟΛΗ οι αετοί πάντα θα πετούν ψηλά

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.