Κονέτσνι: «Θέλει να γυρίσει στην Τσεχία ο Κρμέντσικ, κοντά η Σλάβια Πράγας»

Metrosport Team29 Ιουνίου 2021

Ο Τσέχος δημοσιογράφος, Γιάκομπ Κονέτσνι, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τον Μάικλ Κρμέντσικ και την πιθανότητα συμφωνίας ανάμεσα σε Σλάβια Πράγας και Μπριζ για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις φήμες συμφωνίας Σλάβιας-Μπριζ για τον Κρμέντσικ:

«Υπήρξε δημοσίευμα ότι δίνουν τα χέρια οι δύο πλευρές. Επίσημα υπάρχει πρόταση για την αγορά του Κρμέντσικ με 2,5 εκ. ευρώ. Η Σλάβια περιμένει την απάντηση της Μπριζ σ’ αυτή την πρόταση».

Για τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο:

«Θα έλεγα ότι είναι απόλυτα μοιρασμένες οι πιθανότητες. Στο 50-50. Υπάρχει αισιοδοξία. Εκεί που ποντάρουν πολύ είναι η επιθυμία του Κρμέντσικ να επιστρέψει στην Τσεχία και να παίξει ποδόσφαιρο. Θέλει να αγωνιστεί στην Σλάβια. Είναι η πρώτη επιλογή του. Δεύτερη επιλογή του θα ήταν ο ΠΑΟΚ. Η Σλάβια εστιάζει πολύ στην περίπτωσή του και έχει προβάδισμα έναντι της Σπάρτα Πράγας που επίσης τον θέλει κι αν πάρει το ΟΚ της Μπριζ θα τον αποκτήσει».

Για τις πληροφορίες πως η Μπριζ περιμένει να τελειώσει το Euro για να απο

«Επιβεβαιώνω πως η Μπριζ δεν βιάζεται. Θέλει να ξέρει πλήρως τι θα συμβεί στο Euro, να δει πως θα τα πάει ο ποδοσφαιριστής, για να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή πρόταση για τον Κρμέντσικ».

Για τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης Κρμέντσικ:

«Τα 6 εκ. ευρώ η Μπριζ τα ζητούσε γιατί είχε δώσει αυτά τα χρήματα για να τον αποκτήσει. Το μάξιμουμ ποσό είναι τα 3 εκ. ευρώ, αλλά δεν θα ανέβουν σ’ αυτό το ποσό η Σλάβια και η Σπάρτα. Θα πιεστεί η Μπριζ όσο περνά ο χρόνος για να τον πουλήσει σε μια χαμηλότερη τιμή, γιατί δεν υπάρχει μέλλον για τον Κρμέντσικ στο Βέλγιο. Εκτιμώ ότι κάπου εκεί, στα 2,5 εκ. ευρώ θα καταλήξει η συμφωνία για την πώλησή του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.