Κόνερ Φράνκαμπ: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στην Ελλάδα»

Στέλιος Παρθενάκης11 Μαρτίου 2020

Οι ομάδες του Πρωταθλήματος που δεν μπορούν να διαθέσουν πολλά χρήματα συνήθως ποντάρουν σε λαβράκια από την αμερικάνικη αγορά. Το Ρέθυμνο του Βαγγέλη Ζιάγκου ευτύχησε να βρει στο πρόσωπο του Κόνερ Φράνκαμπ μια πραγματική καλαθομηχανή.

Με 20,9 πόνους είναι πρώτος σκόρερ ου Πρωταθλήματος ,με 406 βαθμούς στο ranking είναι πρώτος σε αξιολόγηση, πρώτος με 86,75% στις βολές, πρώτος στα εύστοχα τρίποντα με 55 και 5ος στις ασίστ με 79. Ο ηγέτης του επόμενου αντιπάλου του ΠΑΟΚ απολαμβάνει την παρουσία του στην Ελλάδα και στο Ρέθυμνο.

Αφού δεν επιλέχθηκε στο NBA Ντραφτ του 2018, ο Φράνκαμπ εντάχθηκε στη Μπερόε του Πρωταθλήματος Βουλγαρίας, όπου είχε μέσο όρο 19,3 πόντους και 4,3 ασίστ ανά αγώνα. Πλέον, ίσως και να είναι ο κορυφαίος ξένος της φετινής σεζόν βάσει στατιστικής…

«Για μένα το να αγωνιστώ στο ελληνικό Πρωτάθλημα είναι μια μεγάλη ευκαιρία, ώστε να διακριθώ και να δείξω τι αξίζω. Απολαμβάνω την παραμονή μου στο Ρέθυμνο και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται», τόνισε αρχικά στο metrosport.gr. Οι αριθμοί του είναι τέτοιοι που δεν αποκλείεται να βγει ο πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος.

«Αγαπώ το μπάσκετ και θέλω να γίνομαι καλύτερος. Το γεγονός ότι είναι έχω καλά νούμερα δεν είναι αυτοσκοπός μου, εγώ κάνω τη δουλειά μου και νιώθω ευτυχισμένος», τόνισε ο χαμηλών τόνων Αμερικανός γκαρντ.

Τέλος, για το αν αυτή η παρουσία του στο Πρωτάθλημα το οδηγήσει σε μια πρόταση με καλύτερη λεφτά ή σε ένα άλλο πιο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα.

«Είναι πολύ νωρίς για την επόμενη χρονιά, βλέπω την κάθε χρονιά ξεχωριστά. Οπως αγωνίστηκα πέρσι στη Βουλγαρία και φέτος είμαι στο ελληνικό Πρωτάθλημα, που είναι ένα βήμα παραπάνω, έτσι και την επόμενη σεζόν θα θελήσω να κάνω κάτι καλύτερο στην καριέρα μου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.