«Κόμπρες» οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, έτοιμοι για όλα!

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2020

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει αποτέλεσμα στην Ισπανία με αντίπαλο την Γρανάδα; Μπορεί να κερδίσει την πολύ καλή Ισπανική ομάδα, η οποία μετά την νίκη της στην Ολλανδία επί της Αιντχόφεν, έδειξε πως αποτελεί ένα σοβαρό αντίπαλο; Μπορεί, είναι η απάντηση.

Δεν το λέμε εμείς, το πιστεύουν οι παίκτες και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ. Και χωρίς πολλά λόγια, τονίζουν πως ειδικά σε τέτοιου είδους παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ έχει τις πιθανότητές του. Η Γρανάδα αρέσκεται στην κατοχή της μπάλας και στην πίεση που ασκούν οι παίκτες της. Ο ΠΑΟΚ μπορεί στις κόντρα επιθέσεις (όπως ανέφερε και χθες αναλυτικά η Metrosport στο λεπτομερέστατο ρεπορτάζ) να κάνει την ζημιά στην φιλόδοξη αντίπαλό του. 

Το είπε, ορθά – κοφτά και ο Ανχελ Κρέσπο στις δηλώσεις του, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο σημερινό ρεπορτάζ. Τι απομένει λοιπόν; Να δούμε αύριο το βράδυ, τους παίκτες του ΠΑΟΚ να «δαγκώνουν…σίδερα», να κερδίζουν τις μονομαχίες, να αμύνονται σωστά και στις αντεπιθέσεις να «χτυπήσουν» για να βάλουν γκολ και να «κλέψουν» το παιχνίδι. Το σημαντικό είναι πως στην αποστολή συμμετέχουν 24 παίκτες, μεταξύ των οποίων είναι και οι Ελ Καντουρί, Κρέσπο και Σφιντέρσκι (είχε ενοχλήσεις τις οποίες ξεπέρασε).

Ο στόχος βεβαίως για τον ΠΑΟΚ, στο επόμενο χρονικό διάστημα είναι διπλός. Να πάρει αποτέλεσμα (νίκη ή ισοπαλία στην Ισπανία) και να κερδίσει στο Αγρίνιο, την Κυριακή τον Παναιτωλικό. Γιατί με δύο νικηφόρα αποτελέσματα θα είναι στο «κόλπο» της πρόκρισης στον πέμπτο όμιλο του Europa League και φυσικά μέσα στις πρώτες θέσεις στο Πρωτάθλημα που έχει ακόμη πολύ δρόμο.

Πάντως η φετινή Γρανάδα, για να επανέλθουμε στο Europa League κάνει μία εξαιρετική πορεία και στο Ισπανικό Πρωτάθλημα, καθώς ισοβαθμεί με την Ρεάλ Μαδρίτης στην δεύτερη θέση (πρώτη είναι η Ρεάλ Σοσιεδάδ) έχοντας συγκεντρώσει 13 βαθμούς σε έξι ματς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.