Κομολί για Τσιγγάρα: «Ήθελε πολύ να πετύχει, αλλά καταλάβαμε ότι είχε μεγάλο πρόβλημα»

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2022

Ο Νταμιάν Κομολί αθλητικός διευθυντής της Τουλούζ μίλησε μεταξύ άλλων για τον Χάρη Τσιγγάρα και την απόφαση των ιθυνόντων του Γαλλικού συλλόγου να οδηγηθεί σε χειρουργείο ο 22χρονος Έλληνας αμυντικός χαφ. Ο νεαρός χαφ είχε μεγάλη ατυχία καθώς υπέστη διάστρεμμα και όταν αποθεραπεύτηκε κλήθηκε, λίγο αργότερα, να περάσει την πόρτα του χειρουργείου λόγω ενός προβλήματος στους κοιλιακούς.

Αναλυτικά ο Κομολί είπε: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής με τεράστια ψυχικά αποθέματα. Πονούσε πολύ, αλλά δε μας το είπε. Ήθελε τόσο πολύ να πετύχει, όμως διαπιστώσαμε ότι δεν είναι ο παίκτης τον οποίο είχαμε υπογράψει (σ.σ. λόγω των πόνων του)», σχολίασε αρχικά σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Και συνέχισε για τον 22χρονο μέσο. «Αφού μιλήσαμε μαζί του καταλάβαμε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Τον στείλαμε να δει έναν ειδικό, και αμέσως μπήκε στο χειρουργείο».

Να θυμίσουμε ότι ο Τσιγγάρας βρίσκεται ως δανεικός στην Γαλλία με την Τουλούζ να διατηρεί οψιόν αγοράς για τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο προβλήματα τραυματισμών και τώρα εκ νέου το πρόβλημα στους κοιλιακούς του νεαρού χαφ δεν του έχουν επιτρέψει να αγωνιστεί ούτε λεπτό με τον Γαλλικό σύλλογο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.