Κομνηνός: «FIBA, Euroleague και ΝΒΑ συμφωνούν ότι κάτι πρέπει να αλλάξει»

Metrosport Team07 Μαΐου 2022

O εκτελεστικός διευθυντής του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνός, τόνισε πως FIBA, Euroleague και NBA έθεσαν επί τάπητος το θέμα εθνικές ομάδες, εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις με κοινό γνώμονα να βρεθεί λύση, με τις τρεις πλευρές να συμφωνούν πως κάτι πρέπει να αλλάξει.

«Είναι αλήθεια ότι από το περασμένο καλοκαίρι, η FIBA πήρε την πρωτοβουλία να προσκαλέσει τις ομάδες της Ευρωλίγκας και τη διοίκησή της, αλλά και το ΝΒΑ, να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να βρουν επιτέλους την καλύτερη δυνατή λύση για την παρούσα κατάσταση», είπε αρχικά ο εκτελεστικός διευθυντής του BCL.

Και πρόσθεσε: «Το πιο σημαντικό μήνυμα που βγαίνει από αυτές τις συζητήσεις είναι ότι όλοι συμφωνούν πως κάτι πρέπει να αλλάξει. Κανείς δεν κοιτάει την παρούσα κατάσταση και λέει: “Όλα είναι καλά και δουλεύουν εξαιρετικά. Όλοι είναι χαρούμενοι και κερδίζουμε πολλά χρήματα, ας το αφήσουμε έτσι”. Ούτε ένας στον χώρο αυτό έχει αυτή τη γνώμη. 

Τουλάχιστον υπάρχει μία συναίνεση σχετικά με την ανάγκη να υπάρξει ένα επίπεδο σαφήνειας και βεβαιότητας για τις εθνικές ομάδες, τις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.