«Κωλοτούμπας» ο Ρονάλντο: Δήλωνε πως δεν θα τελείωνε ποτέ την καριέρα του στο Κατάρ

Metrosport Team31 Δεκεμβρίου 2022

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η εικόνα του Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ στα χέρια- αν και ήταν κάτι που το περιμέναμε από στιγμή σε στιγμή- πολλοί ήταν εκείνη που απογοητεύτηκαν. Ίσως φταίει και το γεγονός, πως ο ίδιος ο Πορτογάλος είχε αποκλείσει την περίπτωση των Εμιράτων.

Η Αλ Νασρ έβγαλε από τα ταμεία της 200 εκατ. ευρώ για να αποσπάσει την υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο για τα επόμενα 2,5 χρόνια και ο 37χρονος Πορτογάλος άσος δήλωσε ενθουσιασμένος με τη νέα του ομάδα και το όραμα που εμπνέει.

Ωστόσο αρκετοί γύρισαν το χρόνο πίσω στο 2015 τότε που ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ο CR7 δήλωνε ότι θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στο top επίπεδο και δεν θα αγωνιζόταν σε ΗΠΑ, Κατάρ ή Ντουμπάι. Τελικά η Σαουδική Αραβία τον κέρδισε, αφού χθες ανακοινώθηκε από την Αλ Νασρ.

Ο Πορτογάλος σταρ πριν από 7 χρόνια είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή The Jonathan Ross Show και, μεταξύ άλλων, μίλησε για το πώς φαντάζεται το τέλος της καριέρας του.

«Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στο κορυφαίο επίπεδο, με αξιοπρέπεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό να πάω στις ΗΠΑ, στο Κατάρ ή στο Ντουμπάι, αλλά δεν θα το ήθελα για εμένα. Απλά δεν βλέπω τον εαυτό μου σε αυτά τα πρωταθλήματα», ανέφερε τότε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που εφτά χρόνια μετά από αυτή τη δήλωση, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.



Η δήλωση αυτή μετά τις τελευταίες εξελίξεις έγινε ξανά viral, ενώ το ίδιο είχε δηλώσει και στη συνεντευξή του στον Πιρς Μόργκαν λίγο πριν πάει με την Πορτογαλία στο Μουντιάλ του Κατάρ, με τον κόσμο να σχολιάζει πόσο έξω έπεσε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.