Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στον ανακριτή σήμερα (12/10) Μίχος και Σοφιανίδης

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2022

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα (12/10), ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, που βίαζε κατ’ εξακολούθηση και εξέδιδε τη 12χρονη στον Κολωνό, αλλά και ο 42χρονος συνεργός του, Ιωάννης Σοφιανίδης.

Εις βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου.

Σε βάρος του 42χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Πώς έκλεινε τα ραντεβού με τους πελάτες

Ειδικότερα, οι φόβοι του 53χρονου μαστροπού ότι κάποιος από τη γειτονιά μπορεί να καταλάβαινε τις κινήσεις του με το κοριτσάκι, τον έκαναν να κλείνει τα ραντεβού μέσω του Διαδικτύου και στη συνέχεια να ζητάει από τους άντρες, με τους οποίους επρόκειτο να συναντηθεί η 12χρονη, να πάνε σε σημείο που καθόριζε ο ίδιος, ώστε να παραλάβουν το παιδί με το αυτοκίνητό τους.

Το σημείο συνάντησης με τους άντρες δεν ήταν ποτέ στη γειτονιά του. Εκεί, άλλωστε, δεν ήθελε να κινεί υποψίες, καθώς τον θεωρούσαν ένα ευυπόληπτο μέλος της κοινωνίας. Ήθελε πάντα ο ίδιος να επιλέγει τα μέρη συνάντησης της 12χρονης με τους άντρες και, μάλιστα, πήγαινε ο ίδιος το παιδί με το αυτοκίνητό του.

Οι άντρες παραλάμβαναν τη 12χρονη από το σημείο που τους καθόριζε ο 53χρονος, ο οποίος ήθελε να ελέγχει τα πάντα -ακόμα και τα σημεία συνεύρεσης με τη 12χρονη.

Ο 53χρονος τους έλεγε την ώρα που θα έπρεπε να επιστρέψουν το παιδί σε αυτόν. Το σημείο, δε, στο οποίο παραλάμβανε το 12χρονο κοριτσάκι, ήταν άλλο από εκείνο που είχε προηγουμένως κανονίσει και παραδώσει νωρίτερα το παιδί -φυσικά, και αυτό για να μην κινεί τις υποψίες.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 12χρονης, η ίδια δεν είχε πάρει ποτέ χρήματα από τους άντρες, αλλά είχε δει να πληρώνουν τον 53χρονο κατηγορούμενο, Ηλία Μίχο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.