Κολομητρούσης: «Η πρόκριση για την ΑΕΛ χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι»

Metrosport Team23 Δεκεμβρίου 2021

Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ και του Άρη, Κώστας Κολομητρούσης. φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για το χθεσινό αγώνα (22/12) του ΠΑΟΚ με τους «βυσσινί» και για την σημερινή αναμέτρηση (23/12) του Άρη με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε

Αρχικά μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ: «Η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι στη Λάρισα, αν η ΑΕΛ δεν δεχόταν το τέρμα στα τελευταία λεπτά από ένα φάουλ, μετά ήταν δύσκολο στην Τούμπα να προκριθεί.

Στάθηκε πολύ καλά στο χθεσινό παιχνίδι και διαχειρίστηκε καλά τον αγώνα, αλλά στη φάση του Όγκμποε αν η μπάλα είχε καταλήξει στα δίχτυα θα ήταν διαφορετική η πορεία του παιχνιδιού. Έχει εμπειρία από αυτά τα παιχνίδια αλλά δυστυχώς έτυχε σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, μια καλή ομάδα. Ο παράγων τύχη δεν βοήθησε την ομάδα να πάει στην παράταση και να διεκδικήσει την πρόκριση. Η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία και τακτικά ήταν καλή η ομάδα. Θεωρώ αν συνεχίσει έτσι η ΑΕΛ θα έχει μια άλλη πορεία στο πρωτάθλημα ανάλογη του ονόματος της».

Για τον Αλέξη Κούγια: «Τον κ.Κούγια τον ξέρουμε, είναι ο άνθρωπος που βγαίνει στα ραδιόφωνα και στις εφημερίδες, έτσι είναι ο χαρακτήρας του, θεωρεί ότι αδικούν την ΑΕΛ και σε μεγάλο βαθμό θεωρώ πως έχει δίκιο.

Από εκεί και πέρα χρειάζεται ηρεμία στην ομάδα, μια αγωνιστική πειθαρχία πολύ περισσότερο από ότι υπάρχει στην ομάδα αυτή τη στιγμή. Στο τέλος πιστεύω πως θα ξεπεράσει όλους τους σκοπέλους και θα μπορέσει να τερματίσει πρώτη».

Για το αμυντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω πως να το προσεγγίσω, δεν είναι συγκεντρωμένοι οι ποδοσφαιριστές, πιστεύουν ότι μπορούν να κόψουν τη φάση. Βλέπω αρκετές ομάδες που είναι πολύ επιρρεπείς στα λάθη στην άμυνα, θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια και προσοχή».

Για τον επαναληπτικό αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ: «Φοβερό παιχνίδι. Η ομάδα του Άρη βρίσκεται σε μια πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και ο ΟΦΗ το ίδιο, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, ευελπιστώ πως βρίσκονται σε μια ψυχολογική κατάσταση και οι δύο ομάδες. 

Ο Άρης είναι αρκετά καλύτερος, έχει και το υπέρ του αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι και πιστεύω πως θα πάρει την πρόκριση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.