Κολόκας: «Γελοία απόφαση, ξεφτίλα! Οι Ζωσιμάδες είναι πανέτοιμοι»

Metrosport Team16 Φεβρουαρίου 2021

Ο Παντελής Κολόκας, Πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την απόφαση διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, την οποία χαρακτήρισε γελοία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μια γελοία απόφαση. Μη δημοκρατική. Χωρίς καν να κάνουν αυτοψία. Ακόμη κι αν κάποιος δεν είναι από τα Γιάννινα, μπορεί να δει ότι το γήπεδο σήμερα ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Αν δει την απόφαση για αλλαγή έδρας και το γήπεδο όπως είναι σήμερα, θα εξοργιστεί το ίδιο όπως είμαστε εξοργισμένοι κι εμείς».

Για το ότι πάρθηκε απόφαση χωρίς αυτοψία:

«Δεν μπήκαν στη διαδικασία αυτή. Έκριναν με βάση κάποια δημοσιεύματα. Την Κυριακή χιόνισε και στα Γιάννινα. Ξεκινήσαμε όμως τη διαδικασία αποχιονισμού και αποπαγοποίησης. Και το ματς με τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε ίσως να γίνει εδώ. Επειδή επρόκειτο να γίνουν δύο αγώνες, πάρθηκε αυτή η απόφαση, να μη γίνει στα Γιάννενα το ματς. Μέχρι και χθες με την παρέμβαση που έγινε, θα μπορούσε να γίνει ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ. Πόσο δε μάλλον ο αγώνας που ήταν να γίνει την Πέμπτη στα Γιάννενα, με τον Παναθηναϊκό».

Για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αρκετές φορές το γήπεδο:

«Το πρόβλημα είναι πως όταν πέφτει βροχή, πρέπει να περάσει λίγος χρόνος για να φύγει το νερό από το γήπεδο. Έχουμε ετοιμάσει μελέτη που θα ζητήσουμε από τον Υφυπουργό, ώστε να αλλάξει το γήπεδο. Είτε να γίνει υβριδικό, είτε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Δεν είναι σχετικό όμως αυτό με την απόφαση που πάρθηκε. Είναι ξεφτίλα η απόφαση. Το γήπεδο είναι πανέτοιμο για να γίνει ο αγώνας την Πέμπτη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.