Κολντεμπέλα: «Όταν είδα τους φανατικούς του ΠΑΟΚ κατάλαβα την αγάπη τους για την ομάδα»

Metrosport Team26 Απριλίου 2024

Μεγάλη συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε και στον κόσμο του ΠΑΟΚ, παραχώρησε ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα, με τον Ιταλό να παλαίμαχο μπασκετμπολίστα να μιλάει για τα όσα είχε βιώσει σε μία αναμέτρηση της Μπολόνια με τον Δικέφαλο, χαρακτηρίζοντας τον Πέτζα Στογιάκοβιτς ως τον πιο δύσκολο αντίπαλο που είχε αντιμετωπίσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Έμενα 500 μέτρα μακριά από το γήπεδο της Μπολόνια. Σκέψου ότι το γήπεδο χωράει 7.000 κόσμο και από τις 10 Ιουλίου η Μπολόνια πουλούσε 6.500 διαρκείας. Και τα διαρκείας εκεί πάνε από γενιά σε γενιά. Είναι θρησκεία η Μπολόνια για τους οπαδούς της. Ήταν πολύ δύσκολο να δεις οπαδούς αντίπαλης ομάδας στο γήπεδο γιατί ήταν γεμάτο από τους οπαδούς της Μπολόνια εκτός από ένα κομματάκι.

Είχε πολλούς Έλληνες φοιτητές η Μπολόνια τότε και θυμάμαι να πηγαίνω να μπω μέσα και έξω από το γήπεδο άκουγα φωνές. Αυτό ήταν πολύ περίεργο γιατί το Μπαλαντότσα ήταν αρκετά… κυριλέ. Και βλέπω τους φανατικούς οπαδούς του ΠΑΟΚ και εκεί κατάλαβα την αγάπη που υπάρχει για την ομάδα.

Οι Έλληνες το εκφράζετε πολύ καλά αυτό και ήταν κάτι περίεργο. Θυμάμαι τον Σούγκαρ να μπαίνει μέσα στα αποδυτήρια με σκισμένη μπλούζα, γιατί μάλλον απάντησε σε κάτι.

Θυμάμαι να βλέπω μέσα στο γήπεδο τους 500 οπαδούς του ΠΑΟΚ που είχαν έρθει με το λεωφορείο και φαντάσου τώρα είναι ένα ταξίδι 20 ωρών που τα σύνορα είναι μια χαρά. Τότε με αυτά που γινόντουσαν στην Γιουγκοσλαβία μπορεί να ήταν και ένα ταξίδι δύο ημερών. Εκεί κατάλαβα τι αγάπη υπάρχει για τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.