«Κόλλησε» στο μηδέν ο Μακεδονικός, οργή για τη διαιτησία

Αχίλλειος Έξαρχος11 Οκτωβρίου 2020

Με το αριστερό μπήκε ο Μακεδονικός στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι «πράσινοι» του Ανδρέα Παντζιαρά ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έχασαν πολλές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Παπαθανασίου, ωστόσο, έμειναν «άσφαιροι» με αποτέλεσμα να έρθει το τελικό 0-0.

Ωστόσο, εκτός από την ομάδα της Πέλλας, ο Μακεδονικός είχε απέναντί του και τον διαιτητή Τσακαλίδη από την ΕΠΣ Χαλκιδικής. Η διαιτησία του χαλκιδικιώτη ρέφερι εκνεύρισε αφάνταστα τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα δεν έκρυβαν την οργή τους για τις αποφάσεις του.

Αποκορύφωμα όλων η αποβολή του Τζελίδη στο 85’ με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Μαυρομιχάλη, λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή. Μια πέρα για πέρα άδικη απόφαση για τους «πράσινους», αφού ο ποδοσφαιριστής της Θύελλας Σαρακηνών σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να θεωρηθεί σε προφανή θέση για γκολ όντας πολλά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή και ενώ υπήρχε άλλος αμυνόμενος του Μακεδονικού πλησιέστερα προς το τέρμα.

Κατά τα λοιπά, ο Μακεδονικός δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ έχοντας για μοιραίο παίκτη τον Τσουκάνη. Ο έμπειρος επιθετικός νικήθηκε από τον Παπαθανασίου στο 35’, το 62’, ενώ στο 79’ από ευνοϊκή θέση έστειλε τη μπάλα άουτ. Ευκαιρίες για τον Μακεδονικό έχασαν και οι Μαυρομάτης (35’), Σιαγλής (58’), Καραμπάς (90’+1’).

Για τους φιλοξενούμενους καλές ευκαιρίες έχασαν οι Σούκιας (13’) και Γαρύφαλλος (46’)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Παντζιαράς): Γρηγοριάδης, Προσκυνητόπουλος, Καραμπάς, Γουνόπουλος, Τζελίδης, Πολυζωίδης, Μαυρομάτης (85’ Καστριτσέας), Τουλής (68’ Δοϊρανλής), Τσουκάνης, Καράμπελας, Σιαγλής (62’ Τσιάκαλος).

ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ (Γαλτσίδης): Παπαθανασίου, Μαυρομιχάλης, Κιόρτσης (58’ Μεταξάς), Μαντζανάς, Πετρούσης, Τράκας, Θωμάς (87[ Ιωάννου), Γαρύφαλλος, Κούμπους, Σούκιας (65’Παπαδόπουλος), Γεωργίου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.