«Κόλλησε» στο Κιλκίς ο Μακεδονικός

Αχίλλειος Έξαρχος18 Απριλίου 2021

Νέα βαθμολογική απώλεια για τον Μακεδονικό, ο οποίος έμεινε στην ισοπαλία (0-0) στο Κιλκίς απέναντι στην Αναγέννηση Πλαγιάς. 

Οι «πράσινοι» έχασαν έτσι ακόμη περισσότερο έδαφος στη μάχη που κάνουν για την αναρρίχηση στην κορυφή, καθώς βρίσκονται στο -8 και με παιχνίδι περισσότερο από Αγροτικό Αστέρα και Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Ο Τσουκάνης απείλησε δύο περιπτώσεις για τους «πράσινους» στο α’ μέρος, και ακολούθησαν άλλες δύο ευκαιρίες με τους Δοϊρανλή και Κορέα στην επανάληψη. Πάλεψε για το καλύτερο η μαχητική Αναγέννηση Πλαγιάς, η οποία κατάφερε στο τέλος να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ (Χατζηιωαννίδης): Τριανταφυλλίδης Ιππ., Ορφανίδης Ι., Παπαδόπουλος Κ., Σερταρίδης, Τριανταφυλλίδης Ν., Παπαδόπουλος Σ., Μπελίτσας Ν., Παπαδόπουλος Τ., Γρηγοριάδης Μ., Παντελιάδης, Παρπουτσής. Έπαιξαν και οι Στεφανίδης, Παπαδόπουλος Θ., Αμαλίδης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Παντζιαράς): Γρηγοριάδης, Προσκυνητόπουλος (46’ λ.τρ. Μαυρομάτης) , Καραμπάς, Καστριτσέας (71’ Ρακαβίνας), Τζελίδης, Πολυζωίδης, Ζαννάκης (54’ Ιγνατίδης), Δοϊρανλής, Τσουκάνης, Καράμπελας, Κορέας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.