Ο Ντάουντα «φρέναρε» την ΑΕΚ

Metrosport Team05 Φεβρουαρίου 2020

Ισόπαλη με 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ του Παναιτωλικού και της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Σβάρνας στο 32', μετά από γέμισμα, αρχικά, του Μάνταλου και σε δεύτερο χρόνο του Λιβάγια. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του νεαρού ποδοσφαιριστή με τη φανέλα της Ενωσης.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν, κυρίως, με αντεπιθέσεις να βρουν κενά στην άμυνα της ΑΕΚ και το κατάφεραν στο 60' μετά από λάθος του Τσιγκρίνσκι. Ο Ρόσα βρήκε με κάθετη πάσα τον Ντάουντα, ο οποίος με εξαιρετική εκτέλεση δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Τσιντώτα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Πλέον, οι δύο ομάδες θα λύσουν τους λογαριασμούς τους στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός: Φερνάντεθ, Κέβιν, Τζανακάκης (76’ Τσιγγάρας), Μαλής, Μαρσιάλ, Σιέστεντ, Ντάλσιο, Ρόσα, Ντίας (80’ Ταχάρ), Μουνιέ (63’ Άλβαρες), Ντάουντα.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Χουλτ, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς (65’ Σιμάνσκι), Μάνταλος, Αλμπάνης (23’ Αραούχο), Λιβάγια (86’ Χριστόπουλος).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.