Κόλλησε ο Ολυμπιακός, παλικάρι ο Ατρόμητος!

Δημήτρης Καλαϊτζής12 Σεπτεμβρίου 2021

Όρθιος στο Καραϊσκάκης ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Λόπεθ κατέθεσε ψυχή και κατάφερε να πάρει έναν σπουδαίο βαθμό στο Φάληρο στην πρεμιέρα της Super League 1. 

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός αν και είχε την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή, δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και μοιραία κόλλησε στο μηδέν.

Στα του αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» με την έναρξη του παιχνιδιού και πιο συγκεκριμένα στο τρίτο μόλις λεπτό της αναμέτρησης ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Βαλμπουενά από τον Ντένιτς.

Έξι λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν μετά από λάθος του Παπαδόπουλου, ο Τικίνιο δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ. Και στην αντεπίθεση, ο Ατρόμητος άγγιξε το γκολ, όμως ο Βάτσλικ απέκρουσε σωτήρια την κεφαλιά του Κουλούρη. 

Στο 27΄ η ομάδα του Λόπεθ έφτασε μια ανάσα από το 0-1, όμως το τρομερό σουτ του Μουνίθ έξω από την περιοχή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 65΄ ο Εμβιλά έκανε τη σέντρα και ο Σισέ αστόχησε με το κεφάλι.

Στο 71΄ οι Πειραιώτες έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως ο Ελ Αραμπί από κοντινή θέση έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Πίριτς. 


Στο 78΄ οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν νέα ευκαιρία. Ο Τικίνιο συνδυάστηκε με τον Ονιεκούρου. Ο Νιγηριανός προσπάθησε να σουτάρει με το τακουνάκι, η μπάλα κόντραρε στον Χατζησαΐα, με τον Αραμπί να πιάνει το ριμπάουντ και να αστοχεί.

Στο 93΄ ο Ολυμπιακός σπατάλησε μία ακόμα ευκαιρία, αυτή τη φορά με τον Ανδρούτσο. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τον Ατρόμητο να πανηγυρίζει έναν σπουδαίο βαθμό με το...καλημέρα του Πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις:

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βάτσλικ, Καρμπόβνικ(69' Ανδρούτσος), Ρέαμπτσουκ, Σωκράτης, Σισέ, Μπουχαλάκης(68' Κούντε), Έμβιλα, Ρόνι Λόπες(46' Ονιεκούρου), Βαλμπουενά(88' Μπα), Τικίνιο, Ελ Αραμπί 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Κ. Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Σάλομον, Ντένιτς, Καρτάλης(83' Κωτσόπουλος), Κλωναρίδης(68' Mπεντινέλι), Μουνίθ(88' Νάτσος), Κουλούρης

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.