Κολιτσιδάκης: «Περίεργο ό,τι έγινε στην Τρίπολη, αν νικήσει την ΑΕΚ...»

Metrosport Team14 Φεβρουαρίου 2023

Η ατυχία και η κακή ψυχολογία στα τελευταία λεπτά στοίχισε στον ΠΑΟΚ στο τρίποντο μέσα στην Τρίπολη σύμφωνα με όσα είπε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι σε περίπτωση που κερδίσει την ΑΕΚ, θα στείλει το μήνυμα ότι είναι εδώ και διεκδικεί τον τίτλο. 

Για την ισοπαλία στην Τρίπολη: «Δεχόμενος το πρώτο γκολ ο ΠΑΟΚ έχασε τη συγκέντρωση σου και μετά ήρθε και το δεύτερο. Είναι λίγο περίεργο αυτό που έγινε. Η εμπειρία παίζει ρόλο και ίσως δεν έχει την εμπειρία αυτή ο ΠΑΟΚ. Ήταν σε πανικό για ένα τρίλεπτο και την πάτησε».

Για την ψυχολογία του ΠΑΟΚ: « Όταν δέχεσαι γκολ στο τέλος, δεν μπορείς να αφήνεις τη μπάλα να παίζεται στην περιοχή σου γιατί μπορει να δεχθείς γκολ. Ο ΠΑΟΚ την έχει ξαναπατήσει αλλά σε ματς που ήταν 1-0. Δέχθηκε ένα γκολ και άλλαξε η ψυχολογία του. Φοβήθηκε, κλείστηκε πίσω και το δέχθηκε. Η εμπειρία παίζει ρόλο και ο ΠΑΟΚ δεν την έχει. Τα παιδιά έχουν κάνει πρωταθλητισμό σε άλλο επίπεδο αλλά η ομάδα έχει κάνει καλή πορεία και βρίσκεται εντός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος».

Για τη μάχη του τίτλου: «Αν κερδίσει την ΑΕΚ, θα στείλει το μήνυμα ότι πάει για πρωτάθλημα. Έπαιξε καλά στην Τρίπολη απλά είχε την ατυχία και την κακή ψυχολογία στο τέλος και δέχθηκε δύο γκολ. Αν κερδίσει την ΑΕΚ, θα είναι σε θέση να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Δεν θα επηρεάσει τις ισορροπίες ενόψει του ντέρμπι. Είναι απλά δικαιολογία. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη, δεν χάθηκε το τρένο. Όπως είναι το πρόγραμμα, οι ομάδες θα είναι σε απόσταση 4-6 βαθμών. Φαβορί για μένα είναι ο Παναθηναϊκός. Πέρασε μια κρίση και πέτυχε μια σπουδαία νίκη μέσα στον Άρη και δηλώνει ότι θα διεκδικήσω το πρωτάθλημα. Είναι πρώτος σε όλη τη διάρκεια και το πιστεύουνε. Δεν είναι εύκολο να δώσεις προβάδισμα σε κάποια ομάδα, όλοι έχουν από 25% πιθανότητες για να πάρουν τον τίτλο. Δίνει ένα μικρό προβάδισμα στον Παναθηναϊκό».

Για την απόφαση για το ματς Ατρόμητος - ΑΕΚ: «Καλό ειναι τα παιχνίδια να κρίνονται εντός αγωνιστικού χώρου. Θα δούμε που θα καταλήξει αυτό γιατί η ΑΕΚ το κυνηγάει ακόμη. Το πρωτάθλημα τελειώνει και η βαθμολογία θα πρέπει να επικυρωθεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.