Κολιτσιδάκης: «Μέχρι τέλος του μήνα θα δώσουμε πέντε ματς - Τελικός για τον ΠΑΟΚ το ντέρμπι»

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2021

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, ο προπονητής της Δόξας Δράμας, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, αλλά και το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. «Υπήρχε αγωνία και μεγάλη απραξία. Είναι μία σημαντική στιγμή ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα και θα δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό» είπε αρχικά και συνέχισε: 

«Το έζησαν όλες οι ομάδες και είμαστε όλες στο ίδιο μετερίζι. Υπήρξαν προβλήματα, μετά από δύο μήνες προετοιμασίας σταματήσαμε για ένα μήνα και ήμασταν μόνο με ατομικές προπονήσεις με πρόγραμμα από τον γυμναστή. Τώρα ξανά ξεκινήσαμε προετοιμασία, αλλά χωρίς να μας επιτρέπονται φιλικά. Μπορεί να δούμε και μυϊκά προβλήματα στους παίκτες γιατί είναι άνω κάτω το πρόγραμμα. Εμείς ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Γι' αυτό υπάρχουν και οι πέντε αλλαγές.  

Παίζουμε την 1η αγωνιστική και μέχρι τέλος του μήνα θα παίξουμε άλλα πέντε ματς. Μέσα σε 15 μέρες πρέπει να παίξουμε πέντε αγώνες. Επίσημο παιχνίδι έχουμε να δώσουμε δέκα μήνες. Πάντα το αποτέλεσμα είναι πρώτο, όμως, με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Έχουμε 25 παίκτες, μπορεί σε μία εβδομάδα να παίξουν όλοι γιατί θα είναι ανά τρεις μέρες τα ματς».  

Για το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ δεν πείθει τελευταία. Έχει περάσει σε ένα στάδιο που ψάχνεται ο προπονητής, αλλά και οι παίκτες. Ίσως δεν γνωρίζονται τόσο καλά μεταξύ τους. Δεν έχει σταθερότητα στην άμυνα, δέχεται σε κάθε παιχνίδι γκολ και δύσκολα βάζει. Αντίθετα είναι σε καλή κατάσταση ο Ολυμπιακός, σκοράρει εύκολα. Είναι καλύτερος απ' όλες τις ελληνικές ομάδες, όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχθούμε. Είχε ένα πρόβλημα στο να σκοράρει γρήγορα, αλλά τελευταία το έχει λύσει.  

Είναι ιδιαίτερο ματς. Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί το πρωτάθλημα και αν θέλει να το διεκδικήσει μέχρι τέλους πρέπει να το κερδίσει. Αν κερδίσει ή δεν χάσει ο Ολυμπιακός, με τέτοια διαφορά, δεν είμαστε στην Αγγλία, δεν νομίζω ότι θα το χάσει. Ο Γκαρσία κάνει κάτι σαν δοκιμές στην άμυνα, γι' αυτό είπα και πριν ότι ακόμη δεν γνωρίζονται. Και μην ξεχνάτε ότι ο προηγούμενος προπονητής έπαιζε με τρεις πίσω, άλλαξε και το σύστημα. Αλλά είναι ένα ματς τελικός για τον ΠΑΟΚ. Έχει την στόφα μεγάλης ομάδας. Με Ουάρντα και Κρμέντσικ είναι πιο δυνατός και νομίζω για να έχουν ενδιαφέρον τα πλέι οφ θα ήταν καλό να κερδίσει ο ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.