Κολιτσιδάκης: «Αγαπώ τον ΠΑΟΚ, πιστεύω ότι θα κατακτήσει την 2η θέση»

Metrosport Team19 Ιουνίου 2020

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 με αφορμή το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ και μίλησε για την φετινή κούρσα του πρωταθλήματος.

«Θα παίξει ρόλο και αυτό που κυνηγάει ο ΠΑΟΚ στο CAS. Αν πάρει πίσω τους βαθμούς θα είναι άλλη η συζήτηση, γιατί δεν θα μπορεί να καλυφθεί η διαφορά. Αν δεν τους πάρει θα υπάρχει πίεση. Ο ΠΑΟΚ από εκεί που ήταν πρωταθλητής βρέθηκε να κυνηγάει την 2η θέση. Στο πρώτο ματς ήταν κακός, αλλά στο δεύτερο έδειξε καλό πρόσωπο και θα μπορούσε να είχε κερδίσει αν ήταν πιο εύστοχος. Εχει ρόστερ και παίκτες, εύκολα ή δύσκολα νομίζω θα καταφέρει να κατακτήσει την 2η θέση» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μεγάλωσα με τον ΠΑΟΚ, αλλά από την στιγμή που πήγα στον Παναθηναϊκό και έζησα αυτά που έζησα, αγαπώ τον ΠΑΟΚ, αλλά είμαι Παναθηναϊκός. Από μικρό παιδί ήμουν ΠΑΟΚ, ο πατέρας μου με πήγαινε στο γήπεδο και θα τον αγαπώ για πάντα».

Όσον αφορά την εικόνα του ΟΦΗ σημείωσε: «Αν και ξεκίνησε με ένα καλό ημίχρονο στον Άρη μετά παραδόθηκε. Με την ΑΕΚ ήταν κακός σε όλο το παιχνίδι. Έχασε εύκολα 0-2. Με τον ΠΑΟΚ έχει και αρνητική παράδοση, ιδιαίτερα στην Τούμπα. Φαίνεται ότι θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ, αλλά είναι ένα παιχνίδι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.