Κολιτσιδάκης: «Άδειασε ψυχικά και σωματικά ο ΠΑΟΚ, δεν έκανε τίποτα στη Λαμία»

Metrosport Team25 Απριλίου 2024

Ο ΠΑΟΚ προβληματίζει με το αγωνιστικό black out που έχει υποστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και τον έχει απομακρύνει από την κορυφή των Play Off.

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης εκτίμησε στο Metropolis 95,5 FM πως οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά έχουν «αδειάσει» ψυχικά και σωματικά, κάτι που φάνηκε και στον αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία.

Η ισοπαλία στη Λαμία, αλλά και η εν γένει εικόνα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι επαλήθευσε το αγωνιστικό black out που έχει υποστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, αποτέλεσμα του οποίου είναι η απομάκρυνση από την κορυφή της βαθμολογίας των Play Off της Super League.

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ έχει «αδειάσει» από δυνάμεις ψυχικά και σωματικά:

«Ο ΠΑΟΚ φέτος κάνει μια τεράστια προσπάθεια σ’ όλες τις διοργανώσεις. Έχει μείνει από δυνάμεις; Από φρεσκάδα και διάθεση; Δεν ξέρω. Έβλεπα σα να ήθελε αλλά να μη μπορούσε να κάνει κάτι στη Λαμία» υποστήριξε αρχικά και σημείωσε πως από την ομάδα λείπει ο σέντερ φορ που θα δώσει το εύκολο γκολ:

«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν σέντερ φορ, σέντερ φορ όμως. Δεν έχει παίκτη εκεί δυστυχώς. Έχει πολύ καλά χαφ και δημιουργικά που σκοράρουν, αλλά όχι έναν παίκτη να βάζει το εύκολο γκολ.

Θέλεις σέντερ φορ και με τη Λαμία και όλα πάνε ρολόι. Νομίζω του λείπει εκεί ο παίκτης, συν ότι έχουν αδειάσει οι παίκτες και σωματικά και ψυχικά. Φαινόταν στο παιχνίδι ότι κάτι δεν μπορούσαν να κάνουν σωστά. Η Λαμία έκανε ένα καλό παιχνίδι βάσει των δυνατοτήτων της και ο ΠΑΟΚ τίποτα».

Ερωτηθείς αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να γυρίσει την όλη κατάσταση, ο Θανάσης Κολιτσιδάκης απάντησε:

«Την Κυριακή θα το μάθουμε. Αν κερδίσει την ΑΕΚ, όλα παίζονται. Αν κερδίσει η ΑΕΚ τελείωσε γιατί ψάχνει 5 βαθμούς. Και με ισοπαλία τελειώνουν τα πάντα. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του γιατί δεν πείθει με την εικόνα του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.