Μητρούδης: «Κόλαση για τον Άρη ο Μαρινάκης, ο Καρυπίδης και ο Κουέστα, δυστυχώς είναι τρυπημένη η ομάδα μου»

Metrosport Team16 Μαρτίου 2021

Επίθεση στον ποδοσφαιρικό Άρη εξαπέλυσε στην ΕΡΤ3 ο Θεόφιλος Μητρούδης.Ο παλιός πρόεδρος του μπασκετικού Άρη ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» για να μιλήσει για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1993 στο Τορίνο όπου οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν στον τελικό της Εφές Πίλσεν (σ.σ της σημερινής Αναντολού Εφές). Όμως δεν θέλησε να αναφερθεί σε αυτό και έκανε στροφή 180 μοιρών προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Ο Άρης ζει μία κόλαση σήμερα και σε αυτή υφίστανται τρία άτομα που θα σας ονοματίσω. Είναι ο Μαρινάκης, ο Καρυπίδης και ο Κουέστα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μητρούδης προκαλώντας έκπληξη.

Μάλιστα, προσέθεσε: «Εμένα με αφορά το σήμερα και ότι η ομάδα μου δυστυχώς είναι τρυπημένη. Δε με ενδιαφέρει που βγήκαν δεύτεροι ούτε αν ο Ολυμπιακός τους δώσει παιχνίδια τώρα για να παραμείνουν δεύτεροι, μιας και έχει το πρωτάθλημα στα χέρια, σε αντιστάθμισμα με αυτό που έγινε προχθές (σ.σ. στο Κύπελλο). Και λυπάμαι πολύ που ο Κουέστα ξανάπαιξε... Γιατί εγώ νόμιζα θα έπαιρνε το εφάπαξ και θα έφευγε. Αλλά ο Μάντζιος τον ξαναέβαλε. Για να τον έβαλε να ξαναπαίξει, σημαίνει ότι είναι και ο Μάντζιος στο κόλπο».

Δείτε ΕΔΩ το απόσπασμα με τις δηλώσεις του Θεόφιλου Μητρούδη μετά το 22ο λεπτό. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.