Κοκολάκης: «Να κλείσουμε ομαλά την χρονιά», Σαλαμάνης: «Οσο το δυνατόν καλύτερα»

Χρήστος Λιάπης18 Απριλίου 2024

Ο Εθνικός Πυλαίας νίκησε τη Δόξα Τριλόφου και είναι έξι βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση  του τρίτου ομίλου της Α' κατηγορίας.

Στον αντίποδα η Δόξα παλεύει για να αποφύγει τις περιπέτειες.

Από πλευράς Δόξα Τριλόφου στον Γρηγόρη Μισαηλίδη τόνισαν:

 Βαγγέλης Κοκολάκης (προπονητής): «Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε. Ο αντίπαλος μας αιφνιδίασε, πέτυχε γρήγορα γκολ και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο δεύτερο, βελτιώνοντας την εικόνα μας αλλά παρόλα αυτά δεν μπορέσαμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Μένουν τέσσερα παιχνίδια. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς ώστε να κλείσουμε ομαλά την χρονιά. Συγχαρητήρια στον Εθνικό Πυλαίας και στον εξαίρετο συνάδελφο Ηλία Σαλαμάνη». 

Χρήστος Παναγιωτόπουλος: «Μπήκαμε νωθρά και δεχτήκαμε δυο πολύ γρήγορα γκολ. Προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε, μειώσαμε, αλλά δεχτήκαμε και τρίτο τέρμα και εκεί τελείωσε και το παιχνίδι. Πάμε για ότι καλύτερο στη συνέχεια». Πρόδρομος Χατζηδάκης: Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα. Πληρώσαμε τα ατομικά λάθη. Θέλουμε να τελειώσουμε το Πρωτάθλημα όπως πρέπει».

 Κοσμάς Τσιλιάς (πρόεδρος): Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα. Ηταν σαφώς καλύτερη. Είχαμε δύο απουσίες. Εχουμε υγιές κλίμα στην ομάδα. Στόχος είναι να μη μπούμε στα πλέι άουτ».

Εθνικός Πυλαίας: Οσο πιο ψηλά γίνεται

Ο Εθνικός Πυλαίας νίκησε στον Τρίλοφο την Δόξα με 3-1 και βρίσκεται στην τρίτη θέση του τρίτου ομίλου της Α’ κατηγορίας. Μετά τον αγώνα του Τριλόφου τόνισαν: 

Ηλίας Σαλαμάνης (προπονητής): Εγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια με πολλές φάσεις. Προηγηθήκαμε γρήγορα στο σκορ και χάσαμε ευκαιρίες που δεν τις κάναμε γκολ. Μετά τη μείωση από τον αντίπαλο, πετύχαμε και τρίτο τέρμα. Πλέον θέλουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη χρονιά». 

Δημ. Ζουρτουμίδης: Αξίζαμε τη νίκη. Δίκαιο είναι το αποτέλεσμα». Πασχάλης Αραμπατζίδης: Στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»



Ακολουθήστε τη σελίδα του
metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.