Κόκκινος: «Ζωγράφιζε» η Λυών με τη Νις

Γρηγόρης Κόκκινος19 Φεβρουαρίου 2022

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο . Σημεία περάσαμε αρκετά χημεία δεν είχαμε την περασμένη εβδομάδα.

Το νεότερο αυτή την εβδομάδα είναι η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα με πληρότητα 50%.Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχηθώ να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε παρατράγουδα σε κανένα παιχνίδι. 

Με τις ευχές όμως δεν γίνεται δουλειά, εκεί θέλει έργα τόσο από την πολιτεία όσο και από τις διοικήσεις των ομάδων γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως. 

Και το χειρότερο όλων είναι το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι καλό, δεν πάει ο κόσμος στα γήπεδα και δεν κάνουν τίποτα για να το βελτιώσουν. Αντίθετα πάμε από το κακό στο χειρότερο και αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω. Πότε θα ξυπνήσουμε επιτέλους;

Η αγαπημένη μου Σαουθάμπτον παίζει εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα και θα μπορούσε να πάρει και το διπλό στο τελικό 1-1 με την Μάντσεστερ. Η Έβερτον νίκησε με 3-0 την Λιντς και ξέφυγε κατά πέντε βαθμούς από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Δεν το λες ευκαιρία αλλά ο άσσος αξίζει.

Η Λανς χωρίς να είναι καλύτερη επικράτησε με 3-2 της Μπορντό την περασμένη εβδομάδα και είναι σε απόσταση αναπνοής από την Λυών που δεν νίκησε απλά την Νις με 2-0, την πάτησε στην κυριολεξία με πολύ καλό ποδόσφαιρο και πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Αυτή η Λυών που είδα μπορεί το διπλό.

Για την Ρόμα την άποψη μου τη γνωρίζετε και φρόντισε να μου γυρίσει τα μυαλά την περασμένη εβδομάδα στην εκτός έδρας ισοπαλία με την Σασσουόλο με 2-2. Η Βερόνα παίζει εξαιρετικά νίκησε με 4-0 την Ουντινέζε και να συνεχίσει έτσι ίσως καταφέρει να βγει και στην Ευρώπη. Τεράστια η απόδοση του διπλού.

Ο Παναιτωλικός νίκησε μέσα στην εβδομάδα την Λαμία με 1-0 και μου κάνει εντύπωση που στα τελευταία παιχνίδια δεν βγάζει over χωρίς να έχει αλλάξει κάτι σημαντικό. Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα με 0-3 τον Απόλλων Σμύρνης και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Περιμένω γκολ στην αναμέτρηση.

H Λαμία δεν ήταν καλή στο Αγρίνιο περίμενε να χτυπήσει στην κόντρα τον Παναιτωλικό και δεν είναι τυχαίο ότι όποια ευκαιρία δημιούργησε την έκανε μετά το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Ο Απόλλων Σμύρνης έχασε εύκολα και από τον Παναθηναϊκό με 0-3 και δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Άσσος

Η Εσπανιόλ ήταν αξιόμαχη απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο τελικό 2-2 αλλά δεν είναι για μεγάλα πράγματα φέτος. Η Σεβίλλη μετά από την ισοπαλία της Ρεάλ και τη νίκη της απέναντι στην Έλτσε με 2-0 μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους πέντε βαθμούς. Θα κρατήσω το διπλό.

H Σιών δεν ήταν καλή στο παιχνίδι με την Λουκέρνη και γνώρισε την πρώτη της ήττα στη νέα χρονιά με 1-0. Η Ζυρίχη συνεχίζει την πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου και μετά και τη νίκη της με 3-0 απέναντι στην Λουγκάνο. Αξίζει το διπλό σε αυτή την απόδοση

Κάποιος πρέπει να μας κάνει πλάκα με την απόδοση που βλέπουμε στο παιχνίδι της Σεντ Ετιέν που νίκησε με 1-2 την Κλερμόν και δείχνει ότι είναι σε τρομερή κατάσταση. Το Στρασβούργο έπιασε τετράδα μετά το διπλό με 0-1 στην έδρα της Ανζέ αλλά πιστεύω ότι έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Άσσος

Η ΑΕΚ ήταν καλή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά όταν δεν καταφέρνεις να πετύχεις γκολ είναι λογικό να γνωρίζεις την ήττα. Ο ΠΑΣ παίζοντας πολύ έξυπνα κόντρα στον Άρη νίκησε με 2-0 και όλα δείχνουν ότι μπορεί να είναι στα play off του πρωταθλήματος. Μπορούμε να δούμε γκολ και από τις δυο ομάδες.

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΕΒΕΡΤΟΝ 1

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΣΕΒΙΛΛΗ 2

ΣΙΟΝ – ΖΥΡΙΧΗ 2

Δεύτερη πρόταση

ΛΑΝΣ – ΛΥΩΝ 2

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 1

Τρίτη πρόταση

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ OVER

ΛΑΜΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1

ΑΕΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ G/G

Μονό αποδεκτό

ΡΟΜΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.