Κόκκινος: Του πάει το Champions League του Ζιντάν

Γρηγόρης Κόκκινος27 Απριλίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Φτάσαμε στα ημιτελικά του champions league και του Europa League χωρίς κάποια έκπληξη εκτός αν κάποιος θεωρήσει έκπληξη τον αποκλεισμό της Μπάγερν Μονάχου. Μας πήγε καλά δεν έχω παράπονο και τελευταία δείχνει να «γυρίζει» και στις προβλέψεις μας τα σαββατοκύριακα με εξαίρεση για να τα λέμε όλα τις επιλογές που κάναμε από το Ελληνικό πρωτάθλημα. Στα πρωταθλήματα έχει «ευκαιρίες» στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος και πιστεύω ότι δεν αξίζει τον κόπο να πάρουμε μεγάλα ρίσκα. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά με την ευχή να κάνουμε σωστές προβλέψεις και να πάμε ταμείο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε την Λίβερπουλ με νίκη μέσα στην Μαδρίτη 3-1 και λευκή ισοπαλία στο Λίβερπουλ ενώ για το πρωτάθλημα «κόλλησε» στο 0-0 με την Μπέτις και έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Τσέλσι απέκλεισε την Πόρτο με νίκη 0-2 στο πρώτο παιχνίδι και ήττα 0-1 στον επαναληπτικό σε ένα παιχνίδι που κατέβηκε για να κρατήσει το μηδέν. Για το πρωτάθλημα νίκησε την Γουέστ Χαμ με 0-1 και είναι πλέον μόνη τέταρτη στην βαθμολογία. Για την ομάδα του Ζιντάν λείπει και πάλι ο Ράμος αλλά έχει δείξει ότι και μέταλλο μεγάλης ομάδας έχει και μετά το κακό αποτέλεσμα με την Μπέτις πιστεύω ότι θα βγάλει αντίδραση. Καλή η Τσέλσι του Τούχελ αλλά όχι τόσο ( στα δικά μου μάτια) για να καταφέρει να αποκλείσει την Ρεάλ. Η απόδοση του άσσου με καλύπτει και αυτή θα είναι η επιλογή μου.

Η Παρί πέρασε στα ημιτελικά κερδίζοντας 2-3 μέσα στο Μόναχο και χάνοντας 0-1 στο Παρίσι ενώ για το πρωτάθλημα νίκησε 1-3 την Μετς και παραμένει ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Λιλ. Η Μάντσεστερ Σίτυ απέκλεισε με δυο νίκες με το ίδιο σκορ την Ντόρτμουντ 2-1 και 1-2 το πρωτάθλημα δείχνει ότι δεν το χάνει αφού έχει δέκα βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ενώ την Κυριακή κατέκτησε το κύπελλο κερδίζοντας με 1-0 την Τότεναμ. Πιστεύω ότι η ομάδα του Γκουαρντιόλα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση και μπορεί να το καταφέρει από το πρώτο παιχνίδι μέσα στο Παρίσι. Βέβαια η απόδοση του διπλού δεν είναι ευκαιρία αλλά έχοντας εικόνα από τις δυο ομάδες η Σίτυ έχει προβάδισμα πρόκρισης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα είναι αν το παιχνίδι έχει ρυθμό και μπούνε πολλά γκολ. Εκεί μπορεί να συμβούν τα πάντα. Με την πρώτη ματιά το βλέπω διπλό.

Η Βιγιαρεάλ απέκλεισε με δυο νίκες την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 0-1 και 2-1 αντίστοιχα. Στο πρωτάθλημα έχασε με 1-2 από την Μπαρτσελόνα και υποχώρησε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Η Άρσεναλ απέκλεισε την Σπάρτα Πράγας με ισοπαλία 1-1 στο πρώτο παιχνίδι αλλά με μια φανταστική εμφάνιση μέσα στην Τσεχία και νίκη με 0-4. Στο πρωτάθλημα έχασε με 0-1 από την Έβερτον και μοιάζει με θαύμα να προλάβει μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Από αυτό το ζευγάρι όποιος και να περάσει δεν θα είναι έκπληξη και περιμένω το πρώτο παιχνίδι να έχει γκολ κι ας λέει η λογική ότι οι ομάδες θα είναι προσεκτικές. Θα ρισκάρω στο over αφού οι δυο ομάδες και βάζουν και δέχονται γκολ και το ποιος θα προκριθεί θα το γνωρίζουμε μάλλον στον επαναληπτικό.

Η Μάντσεστερ απέκλεισε την Γρανάδα με δυο νίκες με το ίδιο σκορ 0-2 και 2-0 αντίστοιχα. Στο πρωτάθλημα ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Λιντς και όλα δείχνουν ότι θα τερματίσει στην δεύτερη θέση. Η Ρόμα απέκλεισε τον Άγιαξ με νίκη 1-2 στην Ολλανδία και ισοπαλία στην Ιταλία 1-1 ενώ για το πρωτάθλημα έχασε με 3-2 από την Κάλιαρι και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης. Για μένα ξεκάθαρο φαβορί είναι η Μάντσεστερ και θα είναι «θαύμα» αν καταφέρει η Ρόμα και την αποκλείσει. Οι αποδόσεις όμως είναι τέτοιες που δεν μου επιτρέπουν να ποντάρω κάτι αφού δεν δείχνουν ότι έχουν αξία

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΤΣΕΛΣΙ 1

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2

Δεύτερη πρόταση

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.