Κόκκινος: Τα... ρέστα τους Αργεντινή και Γερμανία

Γρηγόρης Κόκκινος26 Νοεμβρίου 2022

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο . Από τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα στο Μουντιάλ τα περισσότερα είναι αρνητικά για τις μεγάλες ομάδες και τα θετικά είναι ότι είδαμε καλό ποδόσφαιρο από ομάδες που δεν το περιμέναμε. Το πρώρα που είδαμε είναι τα πολλά λεπτά καθυστερήσεων στα παιχνίδια, κάτι που περιμένω να το δούμε από εδώ και πέρα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. 

Το δεύτερο έχει να κάνει με τα μακροχρόνια στοιχήματα αφού σας έγραφα ότι έβλεπα Αργεντινή και μετά την ήττα της από την Σαουδική Αραβία είναι με την πλάτη στον τοίχο. Το ίδιο ισχύει και για την Γερμανία που έχασε από την Ιαπωνία με 1-2. Είδαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο να το παίζει η Ισπανία αν και για να είμαστε σίγουροι θα πρέπει να έχει και ανάλογη συνέχεια. Η Αγγλία ήταν εξαιρετική επιθετικά αλλά πίσω μπάζει κανονικά και πιστεύω ότι δύσκολα θα αποφεύγει να δεχθεί γκολ στα παιχνίδια. Καλή και η Γαλλία αλλά η Αυστραλία δεν μου γεμίζει το μάτι. Πολλές ομάδες που θεωρούνται καλές ήταν πολύ συγκρατημένες με αποτέλεσμα να αρκούνται στο βαθμό της ισοπαλίας αφού αν δεν μπορείς να κερδίσεις είναι φρόνιμο να μην χάσεις. 

Έβγαλε τρομερή ενέργεια η ομάδα του Καναδά και να δεν είχε το Βέλγιο τον Κουρτουά κάτω από τα δοκάρια δεν είμαι σίγουρος ότι τελικά θα κατάφερνε να κερδίσει. Από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα αφού μπαίνει το πρέπει για ομάδες όπως η Αργεντινή και η Γερμανία και δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό φτάνει για να κερδίσουν. Θα έχουν άγχος και ότι και να μου λέτε ότι απαγορεύεται να έχουν άγχος ομάδες αυτού του επιπέδου το ακούω βερεσέ. Είναι πολύ ζόρικο να είσαι με την πλάτη στον τοίχο και αν η μπάλα δεν σου κάνει τα κέφια τότε τα πόδια είναι βαριά . 

Η Τυνησία ήταν εξαιρετική στο παιχνίδι με την Δανία είναι καλύτερη ομάδα από την Αυστραλία και πιστεύω ότι μπορεί να πάρει τη νίκη. Η Πολωνία δεν ήταν όπως την περίμενα στο παιχνίδι με το Μεξικό έχασε και πέναλτι και έμεινε στο 0-0. Η Σαουδική Αραβία είναι αθλητική ομάδα πέτυχε τεράστια νίκη απέναντι στην Αργεντινή αλλά θα τολμήσω να πω ότι δεν την βλέπω να μπορεί να επαναλάβει κάτι τέτοιο και θα ποντάρω στην παρέα του Λεβαντόφσκι. 

Η Γαλλία θα παίξει με την Δανία και το παιχνίδι δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο στην πρεμιέρα. Πιστεύω όμως ότι η παρέα του Ζιρού και του Εμ Παπέ θα καταφέρει εύκολα ή δύσκολα να φτάσει στη νίκη . Η Ισπανία έκανε όργια απέναντι στην Κόστα Ρίκα και η Γερμανία δείχνει ότι δεν είναι καλά. Αξίζει να κρατήσουμε τον άσσο. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια θα είμαι προσεκτικός και δεν πρόκειται να κρατήσω κάτι άλλο Θα περιμένω να δω τι θα γίνει και θα τολμήσω να πω ότι το παιχνίδι της Αργεντινής με το Μεξικό δεν είναι καθόλου εύκολο ξεκινάει από την ισοπαλία και μπορεί να πάει οπουδήποτε. 

Όσο για την Ιαπωνία που μας την δίνουν τόσο μεγάλο φαβορί κρατήστε μικρό καλάθι γιατί από ένστικτο και τίποτα περισσότερο θα πω ότι δύσκολα την βλέπω να κερδίζει την Κόστα Ρίκα και δεν θα διαφωνήσω με όσους την κοντράρουν. Είμαι βέβαιος ότι στην επόμενη φάση του θεσμού θα έχουμε καλύτερες επιλογές αφού θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα όλων των ομάδων.

To be continued …

Πρώτη πρόταση

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ 1

ΔΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ 1

Δεύτερη πρόταση

ΤΥΝΗΣΙΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 1

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.