Κόκκινος: Στους ρυθμούς του Μουανί η Φρανκφούρτη

Γρηγόρης Κόκκινος11 Φεβρουαρίου 2023

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Δεν θα σταθώ στα αποτελέσματα της περασμένης εβδομάδας ούτε θα κάνω απολογισμό. Θα σταθώ σε αυτό που είδαμε στο Περιστέρι και γίναμε ρεζίλι διεθνώς. Όχι πρώτη φορά αλλά κάποια πράγματα με ξεπερνάνε.

Βγήκαν οι μεζούρες για τα δοκάρια και είμαι σίγουρος ότι όλες οι ομάδες μετρούσαν από την επόμενη μέρα τις διαστάσεις στις εστίες. Κάποιος την έκανε την δουλειά εκεί και φυσικά κάποιος το «σφύριξε» στους ανθρώπους της ΑΕΚ που έκαναν την ένταση προκειμένου η απόφαση για τον αγώνα να κρίνεται στα δικαστήρια. Άντε να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει το μέλλον στο αθάνατο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Φράιμπουργκ δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά μετά την διακοπή και στο τελευταίο παιχνίδι έχασε με 5-1 παρακαλώ από την Ντόρτμουντ και δεν ξέρω πως θα συνέλθει. Η Στουτγάρδη παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία και έχασε από την Βέρντερ στην έδρα της με 0-2. Παιχνίδι με γκολ περιμένω.

Η Σαουθάμπτον έχασε από την Μπρέτφορντ με 3-0 αλλά η αλήθεια είναι ότι το πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και έχει μείνει ουραγός στην βαθμολογία. Η Γουλβς πέτυχε σπουδαία νίκη με 3-0 απέναντι στην Λίβερπουλ και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Περιμένω παιχνίδι με γκολ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αρκετά τυχερός στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και το τελικό 0-0 θα πρέπει να τον αφήνει ευχαριστημένο αφού οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για γκολ. Ο Ιωνικός πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη αυτή την φορά κόντρα στον Άρη με 1-0 και είναι ζωντανός στην προσπάθεια για την παραμονή. OVER.

Η Μπολόνια πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Φιορεντίνα με 1-2 δεν κινδυνεύει αλλά δύσκολα θα προλάβει και μια θέση από αυτές που οδηγούν στην Ευρώπη. Η Μόντσα ήταν καλή με την Σαμπντόρια αλλά το βαθμό της ισοπαλίας στο τελικό 2-2 τον πήρε στην τελευταία φάση του αγώνα με πέναλτι. Όπως παίζουν περιμένω γκολ.

Η Κολωνία είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο Γερμανικό πρωτάθλημα έτσι και με την Λειψία ήρθε ισόπαλη 0-0. Η Φρανκφούρτη χορεύει στους ρυθμούς του Κόλο Μουανί που πέτυχε τα δυο από τα τρία γκολ κόντρα στην Χέρτα και είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Διπλό και anytime Μουανί.

Η Ναντ πήρε τεράστιο διπλό στην έδρα της Αζαξιό και απομακρύνθηκε αρκετά από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό κάνοντας συνεχόμενα καλά παιχνίδια. Η Λοριάν με απογοήτευσε αφού δεν κατάφερε να νικήσει την ουραγό Ανζέ στην έδρα της στο τελικό 0-0 . Πιστεύω στον άσσο.

Η Σπόρτινγκ χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση νίκησε με 0-1 στην έδρα της Ρίο Άβε θα βγει Ευρώπη αλλά δύσκολα στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος. Η Πόρτο νίκησε με 2-0 την Βιζέλα δύσκολα θα φτάσει στην κορυφή και άλλο τόσο δύσκολα θα χάσει την πρώτη τριάδα. Το άγχος το έχουν οι γηπεδούχοι διπλό.

Στο Αγρίνιο ο Αστέρας στάθηκε καλά στο παιχνίδι στο τελικό 0-0 και να μια ομάδα άξιζε να πάρει τους τρεις πόντους αυτή ήταν η ομάδα της Τρίπολης. Καλός ήταν ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό έκανε φάσεις αλλά όταν δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις . Πιστεύω ότι το παιχνίδι εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει ο ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας στο τελικό 0-0 που δεν άφησε κανέναν ευχαριστημένο. Ο Παναιτωλικός ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Αστέρα δεν κινδυνεύει αλλά και δεν προλαβαίνει την εξάδα. Γκολ από νωρίς βλέπω.

To be continued …

Πρώτη πρόταση

-ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ OVER

-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΓΟΥΛΒΣ OVER

-ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΜΟΝΤΣΑ OVER

Δεύτερη πρόταση

-ΚΟΛΩΝΙΑ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 2

-ΝΑΝΤ – ΛΟΡΙΑΝ 1

-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ – ΠΟΡΤΟ 2

Τρίτη πρόταση

-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ OVER

-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ 2

-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ OVER 1,5 ΗΜ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.