Κόκκινος: Στον αστερισμό του Κριστιάνο

Γρηγόρης Κόκκινος15 Μαρτίου 2022

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Την περασμένη εβδομάδα καλή ήταν η σκέψη και οι επιλογές αλλά όταν η μπάλα δεν σου κάνει τα κέφια δεν πας ταμείο. 

Το σίγουρο είναι ότι η Μπάγερν έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση κόντρα στην Σάλτσμπουργκ αλλά παραμένει προβληματική όπως φάνηκε στον αγώνα του πρωταθλήματος. 

Μας πάνε αρκετά καλά τα παιχνίδια της Πέμπτης τόσο με τα compo αφού μπαίνουν αρκετά γκολ , όσο και με τις επιλογές μεγάλων αποδόσεων. Αυτή την εβδομάδα βλέπω μεγάλο φαβορί την Μάντσεστερ και αυτή θα η βασική μου επιλογή αφού η Ατλέτικο δεν με πείθει.

Ο Άγιαξ ήταν καλύτερος από την Μπενφίκα στον πρώτο αγώνα αλλά τελικά δεν κέρδισε έμεινε στο 2-2 και έστειλε στον κουβά όσους τον επέλεξαν. Φυσικά και είναι το φαβορί για να πάρει την πρόκριση αλλά σε αυτές τις αποδόσεις δεν αξίζει κάτι. 

Η Μάντσεστερ δεν ήταν όπως την περίμενα στην Μαδρίτη θα μπορούσε να είχε γνωρίσει την ήττα αλλά και στον αγώνα του πρωταθλήματος με την Τότεναμ έδειξε ότι είναι καλά και ο Ρονάλντο σε καταπληκτική κατάσταση. Η Ατλέτικο ίδρωσε για να κερδίσει την Κάντιθ με 2-1 και δεν βλέπω πως μπορεί να αποκλείσει την Μάντσεστερ. Άσσος.

Η Γιουβέντους δεν ήταν καλύτερη από την Βιγιαρεάλ στον πρώτο αγώνα ευτύχισε να προηγηθεί στο πρώτο λεπτό του αγώνα και το τελικό σκορ 1-1 είναι μάλλον δίκαιο. Εδώ τώρα πέρα από το να σκοράρει ο Βλάχοβιτς στο παιχνίδι δεν βρίσκω τίποτα που να αξίζει τον κόπο.

 Η Λιλ δεν είναι στα καλύτερα της έχασε εύκολα από την Τσέλσι στο πρώτο παιχνίδι και παρά τα όσα συμβαίνουν στην Αγγλική ομάδα (λόγω Αμπράμοβιτς) δεν μπορώ να δω πως μπορούν οι Γάλλοι να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση. ΝΟ ΒΕΤ.

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν ήταν κακός στο παιχνίδι με την Ρέιντζερς αλλά το 3-0 τον κάνει μάλλον να είναι σχεδόν αποκλεισμένος από την επόμενη φάση του θεσμού. Εδώ βρίσκω αξία στα γκολ και το compo.

Στην Ιταλία η Αταλάντα έδειξε χαρακτήρα και νίκησε με 3-2 την Λεβερκούζεν αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για το ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού. Πολύ λογικό σαν επιλογή το compo.

Η Αλκμαάρ έχει δίκιο να φωνάζει για το πέναλτι που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στον πρώτο αγώνα που έγινε στην Νορβηγία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Μπόντο δεν είναι καλή ομάδα και δεν μπορεί να πάρει την πρόκριση. Compo και εδώ. 

Για την Βασιλεία είναι μάλλον τιμητικό το 2-1 με την Μαρσέιγ στον πρώτο αγώνα που θεωρητικά της επιτρέπει να ελπίζει για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Η γαλλική ομάδα είναι πολύ ανώτερη και το διπλό στο δίφραγκο έχει αξία.

Η Ρεν δεν κατάφερε να σκοράρει στο παιχνίδι με την Λέστερ στις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 2-0 και μάλλον τα πέτυχε όλα μαζί στην εκτός έδρας νίκη με την Λυών στο 2-4. 

Η Γαλλική ομάδα μπορεί να πάρει τη νίκη και ίσως και την πρόκριση όσο δύσκολο και να φαίνεται. Για την Σλάβια Πράγας δεν χρειάζεται να πούμε πολλά τα έχουν γράψει την είδατε στο 4-1 του πρώτου αγώνα που τις δίνει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο αλλά παίζει πάρα πολύ σοβαρά σε όλα τα παιχνίδια δεν δείχνει ότι χαρίζεται σε κανέναν αντίπαλο και η Λίντσερ δεν είναι στα καλύτερα της οπότε το διπλό έχει αξία

To be continued …

Πρώτη πρόταση

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.- ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ANYTIME ΒΛΑΧΟΒΙΤΣ

Δεύτερη πρόταση

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ G/G@OVER

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ G/G@OVER

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΝΤ G/G@OVER

Τρίτη πρόταση

ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΜΑΡΣΕΙΓ 2

ΡΕΝ – ΛΕΣΤΕΡ 1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.