Κόκκινος: Στο χέρι της Λοριάν η παραμονή

Metrosport Team14 Μαΐου 2022

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο . Έξω πάμε καλά , μέσα τα πάμε τραγικά. Αν έβγαινε η Βιγιαρεάλ που δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων θα κάναμε το απόλυτο στις δυο πρώτες προτάσεις αλλά ας είναι. 

Ας βγάζουμε σημεία με μεγάλες αποδόσεις που στέλνουν τον κόσμο στο ταμείο για να είμαστε νικητές και ευχαριστημένοι. Άλλωστε τελειώνουν τα πρωταθλήματα και οι ευκαιρίες μαζί για δυνατά σημεία κινήτρου. Ο Απόλλων για να επιστρέψουμε στα δικά μας έχασε πιο πολλά από εμάς που τον εμπιστευτήκαμε αφού έπεσε κατηγορία. Την Τετάρτη ήμουν πολύ καλός αλλά μόνο για όσους άκουγαν στο ραδιόφωνο.

Στο κύπελλο Αγγλίας παίζουν η Τσέλσι με την Λίβερπουλ. Για την ομάδα του Τούχελ είναι η μοναδική ευκαιρία να πάρει η ομάδα του κάποιο τρόπαιο. Για την ομάδα του Κλοπ στόχος είναι να πάρει όσα περισσότερα τρόπαια μπορεί και πιστεύω ότι είναι ικανή να τα καταφέρει και να πάρει το τρόπαιο. Διπλό

Ο Άρης πέτυχε σπουδαίο διπλό στην Τούμπα με 0-1 που τον κάνει να κρατά την τύχη της εξόδου στην Ευρώπη στα δικά του πόδια ιδιαίτερα αν νικήσει την ΑΕΚ που φιλοξενεί και προέρχεται από την εύκολη επικράτηση απέναντι στον ΠΑΣ με 3-0, Πρώτον πιστεύω ότι ο Άρης δεν χάνει το παιχνίδι και βρίσκω αξία στο 2-3 γκολ.

Ο Ολυμπιακός έχασε από τον Παναθηναϊκό με 1-2 την Τετάρτη και φέτος δεν κατάφερε να κερδίσει τον αιώνιο αντίπαλο του ούτε μια φορά. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλά το έδειξε και στο παιχνίδι με τον Άρη που έχασε με 0-1 και συμπλήρωσε δέκα παιχνίδια χωρίς νίκη. Πιστεύω ότι θα είναι παιχνίδι με γκολ.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι είναι η πιο σταθερή ομάδα αυτή την περίοδο μετά και από το διπλό στο Καραϊσκάκη με 1-2 που του εξασφαλίζει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την έξοδο στην Ευρώπη. Ο ΠΑΣ κατέβηκε με αρκετές αλλαγές στο ΟΑΚΑ και έχασε με 3-0. Πιστεύω ότι δύσκολα θα ανοίξει το παιχνίδι και θα κρατήσω το 2-3 γκολ.

Την Μπορντό την έχω πάρει εργολαβία και με δικαιώνει. Δεν τα κατάφερε με την Ανζέ έχασε με 4-1 και έδειξε για μια ακόμη φορά ότι θέλει αλλά δεν μπορεί. Η Λοριάν έχασε από την Μαρσέιγ με 0-3 αλλά μετά την ήττα της Σεντ Ετιέν από την Νις γνωρίζει ότι κρατάει την σωτηρία στα πόδια της. Διπλό θα παίξω

Η Σεντ Ετιέν προηγήθηκε μέσα στην Νις με 0-2 αλλά όταν δεν μπορείς να διατηρήσεις αυτό το προβάδισμα και δέχεσαι τέσσερα γκολ είσαι άξιος της μοίρας σου. Η Ρεμς έχασε από την Λανς με 1-2 δεν πάει για τίποτα και πιστεύω ότι δεν θα μπορέσει να στερήσει τις τελευταίες ελπίδες των γηπεδούχων . Άσσος

Το έχω γράψει πολλές φορές ότι οι αδιάφορες ομάδες καμιά φορά είναι οι πιο επικίνδυνες έτσι και η Γουότφορντ στο παιχνίδι με την Έβερτον που έληξε 0-0. Η Λέστερ από την άλλη νίκησε με 3-0 την Νόριτς και θέλει να κλείσει την χρονιά με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις. Μου αρέσει το διπλό.

Η Λιντς δεν κατάφερε κάτι στο παιχνίδι με την Τσέλσι και είναι με την πλάτη στον τοίχο αφού βρίσκεται στις θέσεις του υποβιβασμού. Η Μπράιτον δεν είναι ομάδα της πλάκας νίκησε την Μάντσεστερ με 4-0 αφού στην Αγγλία δεν χαρίζεται κανείς σε κανέναν. Θα κρατήσω τον άσσο επιβίωσης

Η Μίλαν μετά και το διπλό με 1-3 στην έδρα της Βερόνα δείχνει ότι είναι αγκαλιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία. Η Αταλάντα μετά το διπλό με 1-3 στην έδρα της Σπέτσια διατήρησε μαθηματικές ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι η ομάδα του Γκασπερίνι μπορεί να της κάνει την ζημιά.

To be continued ……

Πρώτη πρόταση
ΤΣΕΛΣΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΡΕΜΣ 1

ΓΟΥΤΦΟΡΝΤ- ΛΕΣΤΕΡ 2

Δεύτερη πρόταση

ΜΠΟΡΝΤΟ – ΛΟΡΙΑΝ 2

ΛΙΝΤΣ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ 1

Τρίτη πρόταση

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ 2-3 ΓΚΟΛ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ OVER

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-3 ΓΚΟΛ

Μονό αποδεκτό

ΜΙΛΑΝ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2

Μπες και εσύ τώρα στη μεγάλη παρέα του betshow.com! Καθημερινά αναλύσεις και προτάσεις από οχτώ κορυφαίους tipsters!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.