Κόκκινος: Σημεία με μεγάλο ρίσκο

Γρηγόρης Κόκκινος03 Ιουνίου 2023

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε το Γερμανικό πρωτάθλημα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους παίκτες του στοιχήματος. 

Δεν θα σταθώ στην Ντόρτμουντ γιατί είναι αστείο να συζητάμε ότι ποντάρει κάποιος τόσο χαμηλή απόδοση και είδατε και το αποτέλεσμα. Δεν μπορούσαν τα παιδιά και φαινόταν στην διάρκεια του αγώνα. Τα υπόλοιπα πόνεσαν πολύ κόσμο. 

Θέλετε η Βόλφσμπουργκ που έχασε από την πεσμένη Χέρτα και έχασε την έξοδο στην Ευρώπη; Θέλετε η Στουτγάρδη που δεν νίκησε την «αδιάφορη» Χόφενχαιμ και παίζει με το Αμβούργο την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία; Στο live έκλαψε κόσμος πολλά λεφτά δυστυχώς για τους παίκτες του στοιχήματος. Τώρα πλέον οι επιλογές μας μειώνονται σημαντικά μέχρι και τον τελικό του champions league. 

Η Λιλ ζορίστηκε με την Ναντ που έπαιζε για την επιβίωση αλλά κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να έχει πλέον την έξοδο στην Ευρώπη στο χέρι της. Η Τρουά έχασε από την τελευταία Ανζέ με 2-1 έχει πέσει κατηγορία αλλά σκοράρει σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια. Το διπλό με γκολ έχει αξία όχι μόνο του.

Η Μπρεστ κάνει ένα εξαιρετικό φινάλε στο Γαλλικό πρωτάθλημα και προέρχεται από το αδιάφορο μεν αλλά σπουδαίο διπλό με την Μαρσέιγ με 1-2. Η Ρεν στο μεγάλο ντέρμπι για μια θέση στην Ευρώπη νίκησε την Μονακό με 2-0 και πλέον είναι όλα στο χέρι της. Και σε αυτό το παιχνίδι αξίζει το διπλό με γκολ.

Η Οσέρ ήταν καλή στο παιχνίδι με την Τουλούζ προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να το κρατήσει για πολύ και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την αναμέτρηση. Η Λανς νίκησε εύκολα την Αζαξιό με 3-0 και με το σπαθί της έχει κατακτήσει την δεύτερη θέση. Πιστεύω ότι το κίνητρο της επιβίωσης θα επικρατήσει ή αξίζει το ρίσκο.

Η Οσασούνα έχασε εκτός έδρας από την Χετάφε με 2-1 και μαζί την ευκαιρία να έχει καλύτερη θέση στην βαθμολογία στην μάχη της Ευρώπης. Η Χιρόνα έχασε από την Μπέτις με 1-2 και στα δύσκολα έδειξε ότι μάλλον δεν αντέχει. Θα γίνει μάχη και πιστεύω ότι θα έχουμε γκολ και από τις δυο ομάδες.

Η Μπέτις έχει εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη πέρα από το σπουδαίο διπλό με την Χιρόνα την περασμένη εβδομάδα με 1-2. Πιο πάνω και πιο κάτω δεν πάει. Η Βαλένθια τα έκανε μούσκεμα με την πεσμένη Εσπανιόλ και ισοφάρισε στο τέλος του αγώνα και πλέον δεν καθάρισε με την παραμονή. Διπλό ρίσκου

Η Εσπανιόλ παρά το γεγονός ότι έχει πέσει κατηγορία παρά λίγο να πάρει το διπλό στην έδρα της Βαλένθια αλλά ισοφαρίστηκε στα χασομέρια στο τελικό 2-2. Η Αλμερία ήταν πολύ ανώτερη από την Βαγιαδολίδ αλλά όχι εύστοχη και έμεινε στο 0-0. Διπλό θα παίξω με ρίσκο αφού είναι όλα τα παιχνίδια ταυτόχρονα.

To be continued …

Πρώτη πρόταση

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΧΙΡΟΝΑ G/G & OVER

ΜΠΕΤΙΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΑΛΜΕΡΙΑ 2

Δεύτερη πρόταση

ΤΡΟΥΑ – ΛΙΛ 2 & G/G

ΜΠΡΕΣΤ – ΡΕΝ 2 & G/G

ΟΣΕΡ – ΛΑΝΣ 1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.