Κόκκινος: Σε τρομερή φόρμα η Άιντραχτ

Γρηγόρης Κόκκινος17 Απριλίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Την περασμένη εβδομάδα την πατήσαμε και μάλιστα χοντρά κυρίως στα παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος. Μόνο η ΑΕΛ πέρασε σε εξαιρετική απόδοση , ο Άρης ήταν απογοήτευση κόντρα στην ΑΕΚ των πολλών απουσιών και ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να νικήσει τον Αστέρα και να μας πληρώσει το over. Η Χέρτα παίζοντας από το καλημέρα του αγώνα δεν κατάφερε να νικήσει την Γκλάντμπαχ μένοντας στο 2-2 και η Σάλκε έκανε την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. 

Έτσι δουλειά δεν γίνεται κυρίως για αυτούς που παίζουν τριάδες και βάλε αφού είναι μεγάλο το ρίσκο της επιλογής πολλών αγώνων. Ο ΟΦΗ συνεχίζει να προβληματίζει με την εικόνα που βγάζει στο γήπεδο και στο παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος από το τελικό 0-0. Ο Ατρόμητος μοιάζει να κάνει «τουρισμό» και μετά το 0-1 από την ΑΕΛ είχαμε επισκέψεις των οργανωμένων οπαδών στην προπόνηση. Παιχνίδι με γκολ περιμένω. Η Γκλάντμπαχ μπορεί να πήρε ο βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι με την Χέρτα αλλά πιστεύω ότι δύσκολα θα βγει στην Ευρώπη. Η Άιντραχτ σε ένα γεμάτο παιχνίδι νίκησε την Βόλφσμπουργκ με 4-3 και αν δεν αυτοκτονήσει του χρόνου θα παίζει στο champions League. Η ομάδα της Φρανκφούρτης είναι σε μεγάλη φόρμα. Διπλό. 

Η Ουνιόν Βερολίνου είναι καλή ομάδα και το έδειξε και κόντρα στην Μπάγερν στο εκτός έδρας 1-1 που την κρατάει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η Στουτγάρδη έχασε από την Ντόρτμουντ με 2-3 αλλά είναι και αυτή κοντά στην αντίπαλο της. Πιστεύω ότι η ομάδα του Βερολίνου έχει προβάδισμα για τη νίκη. Η Μαρσέιγ ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Μονπελιέ σε ένα παιχνίδι που έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές από το 62ο λεπτό και δέχθηκε την ισοφάριση στο φινάλε του αγώνα. Η Λοριάν έχασε με 4-1 από την Λανς και συνεχίζει να κινδυνεύει αφού απέχει μόλις δυο βαθμούς από τις θέσεις του υποβιβασμού. Άσσο το βλέπω.

Η Ροντέζ Αβεριόν δεν ήταν κακή στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αμιάν αλλά γνώρισε την ήττα με 1-0. Η Παρί στο ντέρμπι με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Τρουά ήρθε ισόπαλη 1-1. Η ομάδα του Παρισιού ξεκίνησε με μεγάλες φιλοδοξίες το πρωτάθλημα έκανε μια μεγάλη κοιλιά και τώρα είναι και πάλι στα καλά της. Διπλό. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά δεν άντεξε στην πίεση και στο ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο και έχασε τελικά με 3-1. Ο Άρης ήταν πραγματική απογοήτευση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και έχασε πάρα πολύ εύκολα με 1-2. Με τέτοια σημάδια κόπωσης του Άρη έχει αξία ο άσσος του αξιόμαχου Παναθηναϊκού. Η Μπρεστ έπαιξε πολύ καλύτερα από τη Νιμ έκανε ένα σκασμό ευκαιρίες αλλά αν δεν βάζεις γκολ μένεις στο 1-1 και συνεχίζεις να παλεύεις για την παραμονή. Η Λάνς ήταν πιο αποτελεσματική και όχι καλύτερη από την Λοριάν στο 4-1 της περασμένης εβδομάδας. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν πιο κοντά στη νίκη.

Η ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή στο παιχνίδι με τον Άρη και πήρε το διπλό με 1-3 διατηρώντας την επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Ο Αστέρας δεν χαρίζεται σε καμία ομάδα και ας μην ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1. Έχει αξία το G/G Η Λέστερ έχασε από την Γουέστ Χαμ με 3-2 και μαζί την ευκαιρία να αποσπαστεί πιο ψηλά από τις ομάδες που διεκδικούν την έξοδο στο champions league. Η Σαουθάμπτον ήταν τραγική στο παιχνίδι με την Γουέστ Μπρομ και έχασε εύκολα με 3-0. Οι αγαπημένοι μου άγιοι είναι καλή ομάδα και έχουν στα στόχο το κύπελλο. Διπλό. H Λιντς μπορεί να μην πηγαίνει για τίποτα στο πρωτάθλημα πήρε όμως το διπλό στην έδρα της Σίτυ με 1-2 και υποδέχεται την Λίβερπουλ που ίδρωσε για να κερδίσει την Άστον Βίλα με 2-1 στο φινάλε του αγώνα και είναι και κουρασμένη από το παιχνίδι με την Ρεάλ την Τετάρτη που έληξε 0-0. Στην Αγγλία δεν χαρίζεται κανείς. Άσσο θα παίξω. 

To be continued...

Πρώτη πρόταση 

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 1 

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΛΟΡΙΑΝ 1 

Δεύτερη πρόταση 

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 2 

ΡΟΝΤΕΖ ΑΒΕΡΙΟΝ – ΠΑΡΙ  2 

ΜΠΡΕΣΤ – ΛΑΝΣ 2 

Τρίτη πρόταση 

ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ G/G 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ 1 

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ G/G 

Τέταρτη πρόταση 

ΛΕΣΤΕΡ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2

ΛΙΝΤΣ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.