Κόκκινος: Σε σούπερ φόρμα η Ίντερ

Γρηγόρης Κόκκινος04 Δεκεμβρίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο . Μόνο στο Ελληνικό πρωτάθλημα πήγαμε να κάνουμε κάτι, αλλά μας τα χάλασε ο Παναθηναϊκός που έμεινε στο 2-0 και κάναμε ταμείο. Ο Άρης έβγαλε αντίδραση με τον ΠΑΟΚ που και στον αγώνα κυπέλου έδειξε ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση και χρειάζεται το Γενάρη μεταγραφές. Από και πέρα το χάος με πολλές χώρες να κάνουν παιχνίδια χωρίς κόσμο στα γήπεδα κάτι που «φαίνεται» ότι θα εφαρμοστεί και στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Για να δούμε τι «ψάρια» θα πιάσουμε αυτή την εβδομάδα.

Η Σεβίλλη δεν ήταν κακή στο παιχνίδι με την Ρεάλ έδειξε όμως ότι δεν το πίστεψε και επόμενο ήταν να χάσει με 2-1. Την Βιγιαρεάλ την πίστεψα και κακώς στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα αφού η ομάδα της Βαρκελώνης έδειξε ότι με τον ερχομό του Τσάβι βελτιώθηκε σημαντικά. Προβάδισμα στον άσσο.

Η Χόφενχαιμ ήταν εντυπωσιακή στον εκτός έδρας αγώνα με την Γκρόιτερ που πήρε τη νίκη με το εντυπωσιακό 3-6 αλλά δεν διακρίνεται για την σταθερότητα της. Αντίθετα η Φρανκφούρτη δείχνει ότι έχει βρει τα πατήματα της νίκησε με 2-1 την μαχητική Ουνιόν και έχει ένα καλό σερί από νίκες. Με προκαλεί η απόδοση του διπλού.

Ο Βόλος ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Ολυμπιακό και έχασε στις λεπτομέρειες στο φινάλε του αγώνα με 2-1 και δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στην πεντάδα. Ο Παναιτωλικός έχασε με 2-0 από τον Παναθηναϊκό χωρίς να μπορέσει να κάνει αξιόλογες ευκαιρίες. Περιμένω πολλά γκολ και θα αποφύγω τον άσσο.

Η Ρόμα δεν είναι σε καλό φεγγάρι έκανε ευκαιρίες στον αγώνα με την Μπολόνια αλλά έχασε τελικά με 1-0 και έμεινε πίσω από την πρώτη τετράδα. Η Ίντερ δείχνει ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση είναι λίγο το 2-0 κόντρα στην Σπέτσια και έχει πλησιάσει στους δυο βαθμούς από την κορυφή. Διπλό κρατάω.

Η Ντόρτμουντ παρά το ότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 από την Βόλφσμπουργκ γύρισε το παιχνίδι παίρνοντας τη νίκη και ο Χάαλαντ τελικά επέστρεψε πετυχαίνοντας μάλιστα γκολ. Η Μπάγερν δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε τελικά την Μπίλεφελντ με 1-0 και παραμένει στην κορυφή. Μπάγερν με γκολ βλέπω.

Η Σπέτσια έχει την χειρότερη άμυνα του Ιταλικού πρωταθλήματος και είναι τυχερή που έχασε μόνο με 2-0 από την Ίντερ και οι τρεις νίκες που έχει την κρατούν προς το παρόν πάνω από τις θέσεις του υποβιβασμού. Η Σασσουόλο είχε την μαγκιά και το θράσος το 0-2 με την Νάπολι να το κάνει 2-2. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι. Διπλό.

Η Βενέτσια έχασε εύκολα με 4-0 από την πολύ φορμαρισμένη Αταλάντα και το μεγάλο της πρόβλημα είναι ότι είναι δύσκολη στο γκολ. Η Βερόνα με πούλησε την προηγούμενη φορά στο καπάκι ήρθε με 0-0 με την Κάλιαρι αφού δεν κατάφερε να σκοράρει. Εφόσον το κάνει πιστεύω ότι θα πάρει το διπλό.

Ο Ιωνικός ήταν καλός στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και δικαιούται να φωνάζει για το πέναλτι που δόθηκε στην ομάδα της Κρήτης που έκρινε και το παιχνίδι στο τελικό 2-1. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι καθόλου καλά και έχασε δίκαια από τον Άρη με 0-1 και δείχνει στα χαμένα. 2-3 γκολ το βλέπω και δεν ξέρω αν θα έχουμε νικητή….

Η ΑΕΚ έπαιξε με την φωτιά στα Γιάννινα αλλά λυτρώθηκε στο φινάλε στη νίκη με 1-2. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός με τον Παναιτωλικό νίκησε με 2-0 αλλά δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Όπως είναι οι δυο άμυνες θεωρώ ότι το G/G είναι επιλογή που αξίζει.

Ο Άρης προέρχεται από το 0-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και το 3-1 στο θεσμό του κυπέλου με τον ΟΦΗ. Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με το εντυπωσιακό 6-2 τον Ατρόμητο αγωνιζόμενος μάλιστα χωρίς τον Μπαράλες. Πιστεύω ότι θα δούμε γκολ με αρκετά γκολ και θα ρισκάρω στο over 3,5.

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1

ΡΟΜΑ – ΙΝΤΕΡ 2

ΣΠΕΤΣΙΑ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ 2

Δεύτερη πρόταση

ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 2

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ- ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 2 & G/G

ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΒΕΡΟΝΑ 2

Τρίτη πρόταση

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ OVER

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ 2-3 ΓΚΟΛ

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ G/G

Μονό αποδεκτό

ΑΡΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ OVER 3,5

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.